Sukses akhirnya…

Sudah dua hari 3 malam aku mengerjakan blog yang tak siap2 ni… akhirnya aku berjaya melakukannya… sebenarnya sejak semalam lagi aku boleh menyiapkan blog ni tapi atas kesilapan meng’opload’ lah yang menimbulkan kebengangan pada diri ku…perghhh.. cemerlang… esok akan ku tingkatkan lagi blog ni…

5 Responses to “Sukses akhirnya…”


  1. 1 haha May 31, 2005 at 4:09 am

    haha..memang sukses.tahniah..heh…

  2. 2 neo May 31, 2005 at 12:35 pm

    haha… thax….
    aku budak baru belajar… lum tau lagi pe nak dimasukkan…
    sekarang ni aku cadangkan kat ko buatlah juge blog nanti bolh juga aku gi surf blog ko juge…maklumlah sekarng ni aku dah ketandusan web nak dipergi…

  3. 3 munir June 1, 2005 at 6:41 pm

    perh…mantap seh..memang sukses..aku bangga ngan kawan aku sorang nih!! ok, chiow!

  4. 4 ziq June 7, 2005 at 2:51 pm

    macam best plak aku tengok kat sabah tu. takpe la lan, ko cadangkan group SPI invite gi kesane sebelum grad.

  5. 5 neo June 10, 2005 at 7:37 pm

    Ziq aku setuju dengan cadangan ko tu… kalo tak leh nanti kalo dah kahwin masing2 bawa pasangan honeymoon kat sabah…huhuhuu…🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




May 2005
M T W T F S S
    Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: