Hapi Betday Fara..

Selamat hari lahir fara… tak de yang dapat lan bagi untuk fara hanya sekadar kad ucapan sebagai penganti diri… wish de best in what u do

5 Responses to “Hapi Betday Fara..”


  1. 1 fara June 15, 2005 at 11:36 am

    to lan…thanks a lot coz ingat betday fara tempoh hari…hahaha…kadang2 klakar gak mana taknyer…sedar2 dah 21years old…hihihihi…thanks sgt2 pd card betday yg lan bagi pd fara…cute sgt…ntahlah fara pun skrg busy sgt…buat pengetahuan lan…fara skrg busy tak menetu…dgn working…dgn studying…pastu bapa fara skrg masih d wad kerana denggi berdarah…buat masa ni darahnya semakin rendah…tapi insya Allah..moga2 abah berada dlm keadaan pulih seperti biasa…sama2lah kita mendoakan kesihatannya…ok take care…gud luck for new sem @ years!!bye

  2. 2 neo June 16, 2005 at 2:31 pm

    Ur welcome… takpe sentiasa kite perasan kite ni stil young even umur semakin panjang… itu petua awet muda…huhuhuh­čÖé Lan doakan ayah fara cepat sembuh…. gud luck also for ur work…study…. and wat u do….

  3. 3 fara June 28, 2005 at 9:48 am

    ishhhh…lama sgt rsanya tak dengar kabar dari lan…entahlah..ntah2 org tu dah lupa pd kita kot…well ape2 pun take care…so ape yg dilakukan mestilah dgn tujuan & niat yg baik…so gud luck 4 study k.

  4. 4 fara July 4, 2005 at 10:32 am

    Akum..lan thank mms yg lan kasi fara…sumernya cute2..ok jgn lupa prepare nak balik skudai..nanti sampai sana study gempak skit…sem baru…mesti ade azam baru k…kawan biar beribu….biar satu..so mesti sedih nak tinggalkan limbang kan???takpelah manalah tahu kan…lan ke semenanjung fara pulak ke limbang..hehehe…sajer nak sejukkan perasaan lan yg nak semakin sedih ni…mana taknye…entah2 ade org yg takdapat nak pisahkan dgn lan kot di limbang…hhihihi..fara gurau jer so jgn amik serius k…jaga diri & kesihatan…biar badan tu berisi skit…nanti taklah sakit…k..fara doakan sumer berada dalam keadaan selamat k…bye..


  1. 1 Ringtones Trackback on October 6, 2006 at 1:40 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




May 2005
M T W T F S S
    Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: