Pergi Sabah…. Hantar Pengawai HIKMAH balik ke Kuching Dari KK

Aku snap gambar ni masa balik hantar staf HIKMAH dari airport KK… KK is wonderful place to visit… tak rugi kalo bercuti kat sini yang penting ongkusnya ada saja… tapi aku pergi KK just sehelai sepingang dan sedikit wang saku dari KPM… nasib lah hotel tempat aku menginap ditaja sepenuhnya… 5 star hotel sehh….. kalo aku tak kene tanggung masa tu maybe tinggal kat masjid kot….huhuhu….

Waterfront depan hotel je… tapi aku pergi sini masa nak check out…just tangkap gambar je… hampergh tul….

Ni view depan hotel aku menginap…

Advertisements

3 Responses to “Pergi Sabah…. Hantar Pengawai HIKMAH balik ke Kuching Dari KK”


  1. 1 8dee June 3, 2005 at 3:22 pm

    Wow…very nice picture….love the nature

  2. 2 neo June 3, 2005 at 6:32 pm

    Sabah is intresting place to visit… 🙂
    Just hav enough money to go there…. 😉

  3. 3 wil@theblackjournal June 3, 2005 at 8:07 pm

    Oh my god…the photos are so comforting. HOME!

    Hahaha…lawak gila lori Sinaran Ais bawah pokok.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




May 2005
M T W T F S S
    Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

More Link

Flickr Photos

Blog Stats

  • 14,733 hits

%d bloggers like this: