Makan dengan xClasmate kat Teratak Seafood

Makan dengan member masa form six dulu

Walaupun tak ramai yang ada… memadailah daripada tak ada langsung… Pok amai2…makan ramai2…bayar sorang2… tapi duit aku habis juge malam tu nak bayar makan walaupun tak kenyang tapi tempat ni selesa untuk melepak lama2…🙂

5 Responses to “Makan dengan xClasmate kat Teratak Seafood”


  1. 1 Cikgu June 3, 2005 at 7:43 am

    Nice work. We are going 2morow, wish us luck.

  2. 2 neo June 3, 2005 at 2:24 pm

    Gud luck cikgu… moga sarawak jadi champion di Johor kelak… best of luck for sarawak team🙂

  3. 3 ikoko June 3, 2005 at 9:02 pm

    waaah.. sangat baguz… er.. ko kan… camner ko leh attract diorang untuk reunion ek? aku rasa cam susah je nak ajak dak-dak aku wat reunion.. erm…

  4. 4 neo June 4, 2005 at 11:18 am

    ikoko… memang bagus…. lagipun masing2 tak keja time cuti ni just dok rumah… kebetulan juga sebab member jauh datang kan….just sms jelah mana yang dapat mereka pergi…. metod yg boleh digunakan : 1. sms, 2. call mereka; bagitau nak datang, 3. iklaneka…huhuh😀

  5. 5 fara June 28, 2005 at 9:55 am

    Well…ramai gak kengkawan lan ni terdiri dr bebudak pompuan kan??…yelah super hero sarawak lah katakan…tak pelah fara faham sgt2…so ape pun hati biar ikhlas k..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: