Rehat | Baca | Studi | Hafal | ????

My book

Cuti semester yang cukup bosan tapi banyak masa yang boleh aku gune untuk mengisi masa tersebut dengan membaca… dalam bilik aku masih ada lagi buku yang lum lagi aku tamat untuk membacanya… cuma waktu cuti macam ni lah habuk tak hinggap pada rak-rak buku dalam bilik aku… bak kata TNC aku

….cuti bukan untuk cuti membaca @ berehat minda tapi biarlah berehat minda itu dengan membaca…

aku sokong beno kata TNC akademik aku tu… dan aku tak suka baca novel melayu sebab kalo aku baca je buku tu mesti tak akan habis kalo buku lain khatam pulak tak tau ngape… kurang penghayatan dan mungkin penghayatan itu lambat untuk menjelma… khususnya novel cintan… hari xclasmate masa form4 di SHOAW tanya aku ni selalu baca novel ke…aku kata tak.. memang bena tapi dia tak percaya…😀

3 Responses to “Rehat | Baca | Studi | Hafal | ????”


  1. 1 ikoko June 3, 2005 at 9:03 pm

    erm.. aku sarankan ko join http://weblogscenter.com

    sambil share ilmu, sambil mengajar, sambil membaca.. sumer skali laa…


  1. 1 azlina.info Trackback on June 3, 2005 at 9:07 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: