TAHNIAH DAUSZE!!!

  • dause 2 dari kanan
  • B4 melepak kat stal burger aku pergi rumah sibil sebab LT dia OS hilang… gi sana nak tolong install semula OS dia tapi tak leh…. LT tak leh nak detact hardisk… aku tak leh wat langsung…. chit chat ngan sibil dia bagitau aku dauze dah dapat msk kolej perubatan wat diploma kat KL under KKM… tahniah lah buat kawan aku ni…. yang penting sebelum aku ngan sibil gi balik U nanti ko jangan lupe wat makan besar untuk kiteorng… ko tanggung segala perbelanjaan makan…. makan kat open A ke… teratak ke… tapi jangan kat open B….hehehe… 😉 nanti kalo kiteorang gi KL jangan tak leh jumpe plak…. dapat juge kami tinggal setinggan kat bilik ko ke.. 😀 huhuhuhu

    Advertisements

    0 Responses to “TAHNIAH DAUSZE!!!”



    1. Leave a Comment

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s




    June 2005
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  

    Top Clicks

    • None

    More Link

    Flickr Photos

    Blog Stats

    • 14,741 hits

    %d bloggers like this: