Slip result dah sampai rumah

slip result sem 2

Hari Jumaat pagi kalau aku tak silap emak aku terima slip result sem lepas aku ni dari posmen… adalah peningkatan… sebenarnya aku malas nak buka nak simpan je terus dalam file holder tapi tak boleh sebab aku kene hantar satu salinan kat KPM… kalau tak hantar sudah pasti sem depan duit biasiswa aku lambat masuk… semakin kurus lah aku tak makan… dah lah cuti 3 bulan ni aku tak keja..😦 duit pun tak de… lepas ni kene kutip lah hutang jadi pak ‘along’… huhuhu…

Ni gambar anak cikgu aku masa aku sekolah rendah dulu… aku jumpe dia masa beli burger tempat aku selalu lepak malam2…. sebelum aku snap pun aku dah minta izin kat dia…

ni lah muka orang yang dalam kegersangan

Bosan betul hidup aku…. kalo tak lepak kat stall bergur malam2 dok rumah membuta je….πŸ˜€

1 Response to “Slip result dah sampai rumah”


  1. 1 fara June 17, 2005 at 6:31 pm

    Allooooo…buat aper malam2 ni hah….cari aweks yeh…atau cuci mata…nak kena ni…takdelah gurau jer…patutlah badan tak berisi…asyik kena embun malam jer…pastu duk kat stall burger tu makanlah bebanyak…nanti berisilah badan tu skit…ni tak…lepak jer…ingat banyak skit makan barulah badan tu ade tenaga skit…hehehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: