Belajar Keyta

Sungai Nauran view

Minggu ni punye lah sibuk aku belaja memandu keyta… disebabkan latihan pemanduan ni kebarangkalian aku tiada mood untuk menulis dalam blog ni… asyik pikir bile nak pandai n bile nak dapat lesen 😦 …. satu lagi bile nak TEST… boleh jadi testphobia jadinya kang… esok kene belajar parking n panjat bukit or gunung….

Aku dah upload beberapa keping gambar tapi malas lak nak tunjuk dalam blog ni… nanti awek marah… huhuhu… gambar biasa je; gambar sungai, pokok rumah…. rancah manusia 🙂

Tadi aku nak gi gune wireless kat tempat lepak biasa aku KFC… tapi tak boleh masuk pulak… aku tak bayar bil access wireless… tepaksa lah aku online gune dialup… tupun gune emak aku pun prepaid… cian mak aku… so esok kene bayar bil wireless n try gune AP baru….

Advertisements

4 Responses to “Belajar Keyta”


  1. 1 ros June 12, 2005 at 4:40 pm

    Ari aku tensen sangat tak tau ngape???

  2. 2 fara June 17, 2005 at 6:28 pm

    ok ur result dah kuar yeh…amacam ok ke????fara doakan ok2 jer…fara sentiasa doakan kita semua berjaya…ingat berjaya d dunia & akhirat tau…

  3. 3 neo June 18, 2005 at 2:16 pm

    result wky je… tak lah smpai 4flet…fara pun sama sukses dunia n akhirat

  4. 4 Deqna June 20, 2005 at 9:56 am

    Best gak ko punya blog ni ek..Aku boring tul sepanjang cuti ni..nak wat poject cam yang ko buat ni aku tak pandai lak.Thanks..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: