Ulser

Aku tensen tul sebab mulut aku kene ulser lagi…
kurang minum air…
susah nak makan….
kurang dah nikmat aku ni dalam minggu ni…
Lusa aku dah kene test JPJ…
harap cepat selesai proses mendapatkan lesen ni…šŸ˜‰

4 Responses to “Ulser”


  1. 1 nong June 15, 2005 at 1:07 am

    err.. hi.
    pi lah gargle dng air garam…
    insyallah.. bertambah lah nikmat anda…

  2. 2 haha June 15, 2005 at 4:12 pm

    hmm..sian la kat ko…
    pe2 pun aku takleh la nak tolong per…doakan je la ko sihat dengan kadar yang cepat..hmmm
    ko jangan lak tak tengok aku nyer komen nih..penat2 jek aku datang…

  3. 3 izyan June 16, 2005 at 12:07 am

    alahai sian nya… aku tumpang simpati la ye… aku doakan ko cepat sembuh.. akhirnya aku mwlawat gak blog o nih.. puas ati…..

  4. 4 fara June 17, 2005 at 6:24 pm

    sori lambat komen for lan….ok ciannye dia…aper2 pun jgn lupa banyakkan minum air puteh k…jgn asyik makan makanan yg pedas2…banyak kan makan buahan yg sejuk skit….jaga kesihatan tu penting nanti dah nak masuk kampus…amcm kalo sakit…so take care ur self…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: