ANPON TAK DE KREDIT

Share credit

Aku dah tak mampu nak top up telepon genggam aku… lagipun aku lebih suke share kredit dari kawan2… beli kat mereka 3 ringgit…. beli kat adik aku seringgit… itu pun kalo nak reply mesej urgent… nak beli RM 10, 30 amat lah susah… maklumlah tempat aku ni tak ade bank BCB… susah lah nak witdraw duit KPM aku tu… tepaksa gune duit FAMA…😦

3 Responses to “ANPON TAK DE KREDIT”


  1. 1 fara June 20, 2005 at 10:08 am

    Ya Allah sampai macam tu sekali ker…kenapa tak habaq…jgn ckap macamtu..tak baik tau…nanti rezeki Allah tarik baru tau…ingat jgn sesekali ckap macam tu…fara pun dah lama tak masuk kredit ni,,,yelah walau pun ader income sendiri tapi banyak perkara yg nak dsetlekan…ok…insya Allah…kalo ade rezeki lebih fara kasi k…take care

  2. 2 neo June 20, 2005 at 7:52 pm

    Fara… tak yah susah2…. fara lebih perlu duit tu skarng… lagipun itu duit fara… Tak nak menyusahkan orang lain….

  3. 3 fara June 22, 2005 at 11:15 am

    eleh….lan ni…oHHoHhh…kalau lan bagi fara takpe…OOooo tu bukan duit lanlah…bila fara pandai…duit faralah apelah…tak gereklah sehhhh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: