Hari Ahad yang bosan….

Bengang....

Hari ini hari Ahad… semalam punyelah susah untuk aku melelapkan mata… Asyik terjaga dari tidur… Last2 aku gi memasak kat dapur makan nasi… bukan lapar sangat pun tapi mata ni tak mengantuk dan tak boleh nak tidur…. hamperghhhh tul…..jam 2.. jam 3-4 pagi still wake-up…ermmm…Tapi lepas subuh baru aku boleh tido… hari minggu memang hari untuk bangun lewat..huhuhuhu…😀

LT n table

Semalam en Nizam xclasmate aku time form 6 dulu ajak aku pergi Sundar jumpe kawan lama… hari ni dia bersanding… bukan jadi pengantin tapi jadi pengapit je… dulu aku pernah gak jadi pengapit… kata orang tua2 apakala orang bujang jadi pengapit pengantin nanti lewat kahwin… entah benar ke tak… kalo benar nescaya lah aku ni kawin lewat Lagipun memang dia ajak aku gi sana sebab nak jumpe maklumlah aku ni tak sampai sebulan je lagi duduk di Limbang ni…

2 Responses to “Hari Ahad yang bosan….”


  1. 1 fara June 20, 2005 at 10:11 am

    ish tak salah kalo jadi pengapit…saper kata kalo jadi pengapit akan lewat kawin…nak tau tak…org yg jadi pengapitlah akan cepat kahwin…coz dia dah kena tempias org yg sedang kahwin tu…hihihihihiiii…siapalah gadis yg akan jadi pasangan lan tu nanti….heheheh…entah2 lepas graduate dah ade psangan utk dijadikan suri dihati…haaaaa…jgn main2…kerusi masih panas tu….

  2. 2 neo June 20, 2005 at 2:35 pm

    entahlah…..😕 tapi itu kata orang tua2 je….. masa jadi pengapit dulu pun pengapit ni yang bersembunyi belakang pengantin… segan ditengok orang ramai….wahwawwaaaa🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2005
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: