SUMARI WHAT I DID LAST CUTY

SUMARI CUTI SEMESTER 2

Ni lah
ape yang telah aku buat dalam cuti 3 bulan ni… tima kasih pada D3… aku plagiat
sikit dan buat sikit modifikasi… sekadar sumari tentang hidup aku yang gersang
dalam 3 bulan ni…

1) top most visited websites
:
– project rasso dot org
– utusan dot com dot my kolumnis rencana Bisik2 Awang Selamat
– blogs kawan-kawan dan bukan kawan-kawan yang aku selalu baca.
– web e-surat aku… gmail.com, time webmail, yahoo…
– Frendster…
– Forum..
– Laman web YuteeEmm

2) top three favourite songs right now :
– layan butterfingger…
– Melly Goeslow

3) top three favourite food :
– Laksa Sarawak
– Sate’ nenek
– Banjo Cheese Burger

4) top favourite drink :
– Coca Cola
– Neslo
– Teh tarik
– Pepsi

5) top indoor activities :
– Online
– TV
– tido
– menggoreng kentang
– main telefon genggam (picit anset)
– sakat adik bongsu

6) top three outdoor activities:
– Snap Foto
– Lepak kat stal burger
– gi lepak kat hotspot (Limbang KFC)

7) top three accessories (that you own) :
– jam tangan canon powershot (percuma beli digital cam)
– baru je upgrade anpon baru N-Gage QD

8) top three major expenses this semester break:
topup celcom & maxis
RM 10 @ share kredit

– minyak motor
– bought Airasia & MAS ticket

9) top four most important people:
– keluarga
– rakan-rakan
– err.. takder dah kot
dah habis

10) top favourite hangout place:
– rumah nenek
– KFC Limbang (hotspot)
– tasik Mas
– Esplanate Limbang…
– Kedai majalah n buku ( baca majalah sampai habis; no money to buy )

11) top three things i do everyday:
– online
– speeding motor… (sekarang motor dah kepot)
– err.. tengok tv?

12) top three favourite colours :
– hitam
– biru kaler
– putih tak suke pink kaler

13) Four things that can calm you down n released ur 10sen:
– tidur
– muzik
– speeding motor….
– ingat Allah

14) favrot tv shows yang ditengok masa cuti ni:
– LOST @ AXN
Lagendary
Dr Hur Jun @ Tv2

– Starship Trooper the series

15) Buah kegemaran yang telah dilantak cuti ni:
– Buah durian putih
– Durian Kuning
– dragon fruit…
– Tembikai susu

16) Tempat yang dilawati cuti semester ini:
– Pergi Kota Kinabalu, Sabah…
– Lawas, Sarawak
– Singgah kat Airport Miri, Sarawak (reason: 1. change flight Miri to Limbang;
2. Change flight Miri to Kuching
)
– Kuching; Stay rumah Ngah: Shopping, visiting teachers n friends..

4 Responses to “SUMARI WHAT I DID LAST CUTY”


  1. 1 fara July 13, 2005 at 8:31 am

    Akum…Lan..maaf ye dah lambat tak mengirim mail kan…fara selalu send mail kat yahoo tapi sumernya fail…so mcm mane yek???fara 2 hari ni 11 & 12 July gi kursus interpersonal skill di Dynasty Hotel KL…so Alhamdulillah dah selamat sampai pun Lan d UTM…so gud luck…study the best k

  2. 2 rasso July 13, 2005 at 1:06 pm

    Syukur gak dah selamat sampai ke utm…
    Perghhh…. kursus interpersonal skill…. mesti lepas ni jadi bertambah hebat…. huhuhu😀

    Sekarang kuliah dah start…. so kelas dari pagi sampai petang…. esaymen dah ada yang dpt…. maybe Jumaat, sabtu n ahad ni pergi batu pahat… ada sedikit program…. letih juga sekarng…

  3. 3 fara July 23, 2005 at 10:09 am

    Akum…so mcmne dgn program yg lan join tu…
    perghhhh…gi batu pahat dah lama fara tak turun sana…umah atok sedara kat sana….balik jer…depan parit…tu ade nenas…sedaplak tu..makan cecah ngan kicap pedas tu…perg meleleh air liur tau…ha…batu pahat kat mana….batu pahat tu besar…lan join program ape plak….ehhhh…hari tu kata tak menonjol secara aktif…cuma nak subjektif jer…ha ni dah bikin lain plak….tak caya sehhhh…takpelah…baguslah…so gud luck for ur future k…

  4. 4 huda August 16, 2005 at 4:39 pm

    bestkan cite dr.hur jun.tapi sayang saye tak dapat tengok dah.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2005
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: