MY COURSES FOR THIS SEMESTER

For this semester I take this courses; all 18 credits:-

SPA2001 -01 (MICRO TEACHING I)
SPM2102-01 (PROGRAMMING LANGUAGE I)
SPP2002-10 (FUNDAMENTALS OF PEDAGOGY)
SLQ2242-01 (BALAGHAH) @ ARABIC RETTORIC
SLQ2422-01 (TEACHING METHODS IN ISLAMIC EDUCATION)
SLQ2212-01 (GRAMMAR OF ARABIC LANGUAGE II)
SLQ2112-01 (METHODOLOGY OF AL-QURAN INTERPRETATION)
ULT2132-84 (ISLAM AND CONTEMPORARY ISSUES)
UQP1061-02 (PHOTOGRAFY 1)
SLQ1012-01 (AL-QURAN AND MEMORISATION)

Advertisements

4 Responses to “MY COURSES FOR THIS SEMESTER”


  1. 1 fara July 14, 2005 at 8:07 am

    Akum…so wat yg terbaik k…so kena rerajin study…jgn blur2 tau..

  2. 2 rasso July 21, 2005 at 9:58 am

    Hye…

    Sekarang nak updet blog ni pun susah… sibuk sangat… ingatkan sem ni relex sikit tapi kene berlari pecut gak wat itu dan ini…. penglihatan stil di tahap yang memuaskan dan belum lagi sampai pada tahap blur…..

  3. 3 aPis August 2, 2005 at 4:26 am

    wow banyaknye subject, sibaik lah 18 credit je LOL.. zaman zaman aku dulu kalau amik 5 subject tu dah kire max credit hr dah 😛

  4. 4 huda August 16, 2005 at 4:39 pm

    awak ni cikgu ek.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2005
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

LDK sambil membuat uji lari ujian personaliti keesahannya.

Swafoto bersama peserta program Pemerkasaan Murid Orang Asli di SBP di hadapan pejabat Perdana Menteri.  #PemerkasaanMuridOrangAsli #PMOA #SBP

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

More Photos

Blog Stats

  • 14,698 hits

%d bloggers like this: