BZ SANGAT

Late view pada sungai sarawak

Duhai Project ku….

Sudah sekian lama aku tidak mencoret barang satu patah huruf pun… bukan pe… sekarang kekangan masa yang melampau-lampau menyebabkan aku terpaksa berlari ke sana-sini untuk menyelesaikan segala tugasan dan tanggungjawab yang lebih utama… masuk kelas ni… jumpe lecturer itu dan ini… repair jadual… baca buku itu… fotosetet….uhhh… letih brain ni memikir… tapi aku tak kisah itu semua… buat je mana yang terdaya… BERKHIDMAT UNTUK BANGSA & AGAMA

Minggu lepas pergi ke Kampung Parit Besar; ada program khidmat masyarakat bersama penduduk setempat dan juga ada program motivasi di SK Bukit Soga…. nanti ada masa aku upload lah semua gambo-gambo yang aku ambik masa kat sana… pergi ke sana pun sebab aku jadi fotographer untuk program tu… kalo pegang jawatan lain nescaya aku akan tidak mengizinkan diriku untuk menyertai program tu… huahahahaa… ”berikanlah aku masa untuk menyelesaikan urusan ku ni

Malam ni ada program majlis memperkenalkan kelab di kolej…. sebenarnya aku sendiri tak nak aktif apa jua aktiviti tika ni… tapi sebab orang dah tak ada… so kene terima juga dan ”mengaktifkan diriku” untuk apa jua yang bakal terjadi….

p.s. Sekarang aku tengah mem’busy’kan diri aku membaca buku Harry Potter 6… tak sabar nak khatam baca buku ni….

11 Responses to “BZ SANGAT”


  1. 1 nong July 23, 2005 at 2:49 pm

    lepas baca harryberry.. tolong citer kat aku. aku tungggguuuuu

  2. 2 neo July 23, 2005 at 3:00 pm

    huhuhuu…. nak aku citer ke nong…. jom kite skyping…. lagipun aku tak pandai nak bercerita sangat…. tapi tolong bacakan 1…2… halaman tak jadi masalah…. dan masalah yang paling besar adalah nak wat sumary citer harrybeerry tu….. aku kene wat dalam kertas dulu lah…๐Ÿ™‚

  3. 3 farking July 24, 2005 at 6:54 pm

    taruk le gambar aweks barang sedozen dua ye๐Ÿ˜›

  4. 4 rasso July 24, 2005 at 11:18 pm

    farking: nanti aku taruh ye…. tapi gambar ustazah2 lah… huhuhu๐Ÿ™‚

  5. 5 er_or July 24, 2005 at 11:33 pm

    haha…aku suke kat ustazah nih..aku..huhu..kalau la awek aku ustazah….heh
    pe maksud farking..aku tak faham la..cam nak sebut mende lain lak..heh

  6. 6 neo July 25, 2005 at 6:28 pm

    Tak da gambar lain ke, er.. yg lebih andsom? Alya baca buku tu sehari…

  7. 7 meami July 26, 2005 at 2:03 pm

    aktifkan dirimu!

    by HOTLINK – the hottest prepaid in town.

    ngee..๐Ÿ˜€

  8. 8 rasso July 26, 2005 at 11:13 pm

    cikgu… ngapa gune nickname neo… saya pun boleh baca sehari tapi masa tak ade… banyak menda nak settle…nasib hujung minggu lepas ada sikit free… dapat gak menamatkan pembacaan….. cian Dumbledore; dia plak yang mati kali ni…. Kim salam kat ALya….๐Ÿ˜‰

    meami: dah aktif dah…LOL

    er_or: ko suke kat ustazah ye…. tak boleh sebab kat kelas aku semua lebih tua dari ko… tapi kalo ko tak kisah pasal usia tak jadi masalah lah… wauhahahah…. jangan lah sebut nama tu… ko memang konfius…..

  9. 9 farking July 28, 2005 at 2:44 am

    errr..ehehhehe..fikirkan yg positif yer๐Ÿ˜‰

  10. 10 Cikgu July 28, 2005 at 2:52 pm

    Sy pun terkejut jadi neo..awk punya pasallah! sy tengah baca harry potter..entah bila boleh abis.

  11. 11 neo July 28, 2005 at 10:40 pm

    huhuhu…
    cikgu saya dah khatam baca HP….๐Ÿ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2005
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: