PROGRAM KHIDMAT MASYARAT 2005 DI BATU PAHAT

MAIN BOWLING KELAPA

Buat julung2 kalinya diri ini bertandang ke Batu Pahat setelah 3 semester berada di negeri Johor. Kalaulah tiada aktiviti sebegini sudah pasti benua semenanjung ni sukar untuk dijelajah. Apapun jutaan kasih sayang yang tidak terhingga ditujukan buat PPIPS dan UTM kerana memberi peluang untuk pergi membuat sedikit penjelajahan di negeri orang ni….

PAPAN TANDA

Oleh sebab atas permintaan ramai… aku letak juga gambar aktiviti yang aku ambik masa program berlangsung… sori lah farking sebab aku tak leh nak letak sedozen gambar awek2… sebab flickr aku dah full… tunggu lah bulan depan baru aku upload lagi gambar2 tu… huhuhu…

MASAK NASI MINYAK; AKU NAK KAHWIN

Tengok orang wat nasi minyak… nanti leh lah aku plak masak nasi minyak kat kenduri-kendara…😀

PANCING

Inilah wajah2 senoir2 aku; aku just snap je gambor mereka oleh sebab aku jadi camera guy…. jangan mare kalo gambar tak cantik…

USTAZAH2

Wajah2 sendayu tinggi rahsia rawatan herba turun temurun….

5SPI

Akak2 tahun akhir kat coz aku…

MINAH REMPIT

Peserta Program Motivasi kat SK Bukit Soga… Suspect lah sebab leh jadi minah rempit…. nak pinjam skut’🙂

GADIS2 2SPI

Member Cozmate….

DI SK BUKIT SOGA

SELAMAT MENGOMEN

8 Responses to “PROGRAM KHIDMAT MASYARAT 2005 DI BATU PAHAT”


  1. 1 farking July 28, 2005 at 2:46 am

    bab gambar dah kira ok..tapi psal senior2 dan akak2nye gambar jek..hehehe..masalah besor ni🙂

  2. 2 meami July 28, 2005 at 3:44 pm

    incik..add le saye kat flckr contact incik..klik je kat flcker badge kat sidebar blog saye tu.pastu,kalo rajin..sile collect adiah untuk incik di blog saya.sekian trimakasot vincci atau carlo rino.

  3. 3 huda August 16, 2005 at 4:43 pm

    xde pun gambonye

  4. 4 fatim August 29, 2005 at 9:01 am

    tahniah lan..teruskan perjuangan

  5. 5 kak norli September 22, 2005 at 12:04 pm

    tahniah lan…cun awak buat..walaupun gambar saya tak de :(…teruskan usaha

  6. 6 ikoko June 17, 2008 at 1:03 am

    hehe.. ROS 2 saya buat di SK Bukit Soga..

    p/s: Kalau awak masih simpan data-data tentang SK Bukit Soga, bleh bagitau saya?

  7. 7 Aizat June 21, 2009 at 12:26 am

    saje search pasal sekolah lama aku..

    tak sangka pulak student die dah beso2 semua nye.. hehe guraua je

  8. 8 nadiah June 2, 2010 at 11:30 am

    salam,leh tau x,kamu ad x snap pin logo skolah bukit soga? if ad,nk boleh? thanks in advance🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2005
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: