MY NEW PPC HP iPAQ PPC 1910

PPC bogel

Ni komputer kocek peribadi @ PPC yang aku beli dari seorang member…
Beli ni pun just nak explore… dia jual murah….
setakat untuk jadi organizer tu kire wkylah…
nak surf internet pun; kire wkylah lah…
tapi windows dia mobile 2002… kalo 2003 leh gak aku gune untuk skype…
call orang tu…call orang ni….😀

SELAMAT MALAM; beta nak beradu

6 Responses to “MY NEW PPC HP iPAQ PPC 1910”


  1. 1 er_or August 5, 2005 at 6:21 pm

    haih…asyik aku jek yang datang bagi komen dulu..
    citer la cket..sal ppc ko tuh..leh la jadi guide kat orang lain.hehe

    lagi satu datang la ke pc fair kat kl convention centre
    jumaat sampai ahad..best tu..besar giler..space…
    hehe

  2. 2 D3 August 6, 2005 at 6:40 pm

    berapa ko beli? leh baca ebooks tak ko nyer ppc tu?

  3. 3 rasso August 9, 2005 at 6:00 pm

    aku beli RM400 je…2nd….boleh baca ebook tapi kene install software dia baru leh gune….

  4. 5 D3 August 10, 2005 at 4:02 pm

    waaaaaaaaa ok dah harga tu.. aku kalo nak beli pda atau ppc pun, untuk baca ebooks jer.. takyah susah2 beli.. jeles.. kasik kat aku la? ekekekekekekek


  1. 1 Hi there Trackback on September 2, 2006 at 2:40 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2005
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: