KU TULIS PUISI CINTA

Puisi Cinta

Lama dah tak up-gedet PR ni…
Ni ada sikit puisi cinta yang aku publish…
Baca…jangan tak baca…
Puisi Arab yang telah diterjemahkan…
Walaupun bukan aku yang coret…

MRM C5

Walaubagaimanapun… Hari ni cukup gumbira…
Duit KPM dah masuk…
Pasni nak bayar sikit hutang-piutang sana & sini…
Nak beli basikal baru…
Segan nak pinjam basikal orang selalu…
Buat macam basikal sendiri pulak…
Buat tuan punye basikal;
… harap kasih ku diterima…
10Q banyak2…

Picture

Sibuk melayan esimen yang tak siap-siap lagi…
Sibuk prepared untuk ujian; walaupun tak jadi2 lagi…
Banyak program yang aku kene attend..
Banyak program yang aku kene uruskan…
Banyak juga lah masalah yang melanda dalam benak aku ni…
Nak contact orang ni dan itu…
Boleh hadir ke tak…
Waima,
berat badan aku pun susut..😀😦
plus rambut pun gugur sebab tak pakai shampoo…

di balai cerap

MAHU JADI PUJANGGA

3 Responses to “KU TULIS PUISI CINTA”


  1. 1 er_or August 18, 2005 at 6:42 pm

    hmm..dah makin canggih konyer gamba ek..
    tapi nak bace camner..sakit mate aku..heh

    ko balik tak…

  2. 2 rassso August 18, 2005 at 11:12 pm

    er_or: ko view je gambar tu…mesti jadi beso punye… cuti ni aku tak balik sarawak…nak bertapa je dalam bilik… kalo nak melancong tu kene ada penaja yang memberikan tajaan untuk bergerak…. tengok r nanti.. kalo ada jodah aku gi KL….

  3. 3 fahmi November 22, 2006 at 2:01 pm

    mau kirim2 puisi nih
    gimana ya caranya bisa gak di bantuin?

    aku punya banyak puisi tapi belum pernah aku publikasikan

    maksih tuk informasinya
    n salam kenal untuk semua

    Fahmi Aceh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2005
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: