EXAM BATAL

BUDAK MILO

Hari ni tak jadi exam Qawaid lughah..
Esok tak jadi gak exam retorik bahasa Arab..
Semua kene ganti lepas cuti mid sem ni…
Mesti berasap punye… kepala otak ni..
Exam itu dan ini…
Itupun; tadi dalam kuliah…
Mengantuk yang teramat sangat…
Tapi still boleh dicontrol… lah…

Actually today is my best day….
Itupun aku sendiri tak ingat..
Nasiblah ada orang yang wish kat anset…
Hamperghhh tu;
Betday sendiri pun tak ingat…
Huhuhuhuhuhu….
TenKayu atas wish antum semua…
Aku tak mampu nak balas mesej kalian…
Tunggu dah topup baru aku reply…

Wky.. Nak balik bilik…

Advertisements

7 Responses to “EXAM BATAL”


  1. 1 Cikgu August 22, 2005 at 7:46 pm

    Selamat Hari lahir ke….? Didoakan bertambah matang dan jadi semakin baik….er..makan banyak sikit, berisi sikit, baru tambah andsome.

  2. 2 rasso August 22, 2005 at 10:59 pm

    still gula batu 17 lagi…. nak wat macam mana…makan pun berat tak naik2…. huhuhu….

  3. 3 er_or August 24, 2005 at 3:39 pm

    selamat hari lahir..ulang tahun ke baper nih..heh.
    pepun..sorila..kalau lambat wish..moge dimurahkan rezki..leh beri kamera slr dgn belanje aku sekali..hehe

    biler nak wat majlis kesyukuran..bende baik nih..tak elok dibiarkan jek..same2 la kongsi.haha

  4. 4 er_or August 24, 2005 at 3:40 pm

    aku pun..kene tangguh gak..test..haha

    best tu..aku tak prepare per pun.so ok la gak..heh

  5. 5 meami August 25, 2005 at 4:23 pm

    weh?bday kite same ek?lol..awat x habaq??cis..happy belated bday rasso!

  6. 6 fara August 25, 2005 at 6:09 pm

    Hepy Betday wat Lan…yg ke berapa yer???so harap hari2 yg mendatang akan yg lebih terbaik daripada hari ini…fara Doakan semoga panjang umur & dmurahkan rezeki hendaknya…makan bbanyak tau…biar berisi sikit badan dan barulah jadi sihat mcm iklan MILO tu…hehehehe…so take care study smart ok…wsalam!!!!!!!

  7. 7 Siti Nurha-D3 August 26, 2005 at 1:02 am

    hepi belated besday woi.. aku doakan semuga kao panjang umur murah rejeki hepi selalu dan mencapai segala cita cita dan chenta..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2005
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: