Happiy National Day

Merdeka

Advertisements

5 Responses to “Happiy National Day”


  1. 1 izyan September 1, 2005 at 4:24 pm

    cheh orange…… nampak lebih matured dan tersusun… hehehehe aku suka warna oren… sorry la x update blog aku… busy la… hehehehe…. aku ni nak memenuhkan hajat ko je… kalo ko x suruh aku bg komen malas gak aku… hehehehe tapi ko nyer ilustration n picture2 termasuk poem yang cantik n kreatif tu menarik perhatian aku…. hehehhe(walaupun aku x baca sajak tu) hehehhee

  2. 2 er_or September 2, 2005 at 2:10 am

    heh..wajah baru…sempena merdekan tuh..heh

  3. 3 neo September 2, 2005 at 2:24 am

    Yan;

    ko ni yan… aku tak paksa ko singgah… 😦 jangan lah buat tuduhan sebegitu…. ini tidak adil… apepun lawatan ko ke ka_ _ _ aku ni kire dah wkey lah… gracias….

    er.or;

    bukan wajah baru…. tapi pembedahan plastik yang menyakitkan…. tak tahan seh… aku tak sambut sangat merdeka ni…hehehehe….

  4. 4 Marz September 2, 2005 at 2:54 am

    Selamat Hari Merdeka, Malaysia. Berapa tahun sekarang?

    Saya suka yang warna orange ini. Kayanya lihatnya enak. As in.. ‘delicious’. Hehehe! =)

  5. 5 er_or September 2, 2005 at 5:28 pm

    heh..jempiut datang blog aku..

    http://kerol.blogsome.com/

    heh lagi best pakai blogsome..hampeh blogspot..

    weih..sal name tak kuar..camner nak tau sape yg komen..
    hehe..sian ko kene tuduh..

    Malaysia sambut befday utk ke 48..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2005
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

LDK sambil membuat uji lari ujian personaliti keesahannya.

Swafoto bersama peserta program Pemerkasaan Murid Orang Asli di SBP di hadapan pejabat Perdana Menteri.  #PemerkasaanMuridOrangAsli #PMOA #SBP

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

More Photos

Blog Stats

  • 14,699 hits

%d bloggers like this: