Ohhhhoooh PONTIAN

my album

Banyak mende yang aku nak tulis dalam ni tapi ape kan daya… jari-jemari ni dah segan pulak nak menekan punat kekunci dan memerihalkan segalanya di sini… nak cerita what have happen before go to KL and after went back to UTM and also what happen in KL… even I dont celebrate merdeka di KLCC walaupun pakcik aku tak kasi balik malam tu aku balik juga… what happen semalam… wat heppen pagi tadi lepas bangun tido terima sms dari orang itu dan ini (especially my xBio sensei)….bbla…bla…. menimbulkan sedikit ketegangan pada benak ini….🙂 suke sebenornya…

Lepas sembahyang Jumaat pergi balai polis Skudai selesaikan masalah yang melanda… syukur pada Ilahi dapat settle… pastu minta hantar kat Sri Putri nak pergi Pontian nak pergi masjid Jame’ Pontian buat tugasan…. pergi pun main redah je… sorang-sorang… tau nama tempat pastu terpulang pada diri sendiri nak cari… Sampai Pontian; terpandang kapal-kapal nelayan… teringin sangat nak pergi tempat macam tu…. ambil gambar itu dan ini… walaupun hujan yang renyai-renyai aku masih berkesempatan untuk menSnap 1 or 4 gambar permandangan tempat tu… nanti ada masa aku upload… apa pun misi aku ke pontian still lum lagi selesai….😦 kalau ada jodoh di sana aku kembali lagi….

nelayan

PERJUANGAN BELUM BERAKHIR

7 Responses to “Ohhhhoooh PONTIAN”


  1. 1 er_or September 3, 2005 at 3:06 am

    aik..naper lak ko gi balai polis, biler lak ko keje kat sane..heh.
    gtau la pe hal.

  2. 2 rasso September 3, 2005 at 11:59 am

    huhuhu aku bukan bekerja ataupun segalanya sama ada merompak , mencuri, merogol, menyamun ataupun menipu…. tapi sebagai peguam yang tak bertauliah membuat aduan je… teman shami wat repot sebab motorsikal xromet aku dulu kene curi depan M43; masa tu shami yang pegang motor tu; aku gi KL aku kasi kat dia lah….

    sayugianya…. masalah lum selesai….😦

  3. 3 kerol September 3, 2005 at 8:09 pm

    shami..maner nih. c5 ker..
    shami pegangkan moto tu.. sebab ko time tu kat kl ek.
    pastu kene curi. hm.. bahaye nih..

    kene kasi info kt org len..heh

  4. 4 neo September 3, 2005 at 10:15 pm

    aha… gitu lah kirenye….

  5. 5 kerol September 3, 2005 at 11:13 pm

    sape neo nih? kenal ker..

  6. 6 meami September 4, 2005 at 9:50 am

    ehh..ske kale ni.refreshing.skil potosop betambah baik..harap2 hari2 ko pon same🙂

  7. 7 neo September 4, 2005 at 9:47 pm

    meami thax 4 the complement….🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




September 2005
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: