Arghhhhh… ONLINE C++ MID SEM TEST

sentosa

baru je lepas mid sem test C++ online: … 15 markah… 25 soalan..35 minit… kecemerlangan tidak terserlah… soalan yang berkaitan dengan kod sudo dan carta alir agak susah untuk dianalisis dan akhirnya menyebabkan senapang patah buatan sendiri digunakan untuk menembak jawapan yang dirasakan tepat dan betul… agaknya silap percaturan yang dibuat ini malam… biarlah… projek 30 markah still lagi belum bermula… minggu ini juga kene upload flow chart untuk projek kumpulan… aku dah tak terkejar lagi dengan semua tugasan yang perlu dibikin hingga siap…

malam semalam; ada majlis AGM C5 so semalam agak meletihkan juga… letih minda dan jasmani dalaman dan juga luaran. andai kata semalam aku tidak berada di majlis tersebut sudah pasti aku tidak akan berpeluang untuk merasa menjadi pengerusi kelab ini walaupun jawatan itu hanya sementara dijawat.. hahahaha.. agak kelakar juga….

minggu ini sudah pasti kesibukkan akan bertambah dengan program yang perlu diikuti selain mesyuarat yang perlu dikendali… pertamanya ada minggu ko-Q, perlu mengikuti kursus protokol, dan bla bla bla…. organizer aku pun dah overload…

NAK DAMAI ABADI

3 Responses to “Arghhhhh… ONLINE C++ MID SEM TEST”


  1. 1 D3 September 22, 2005 at 7:14 pm

    eh beb, ko ambik kos apa sebenarnya? weh nanti balik sarawak, kasik ler pinjam buku falsafah islam ehehe

  2. 2 rasso September 22, 2005 at 8:58 pm

    huhuhu… aku buat sains with education major islamic studies minor computer…. aku sem depan baru ambik subjek falsafah islam tu…

  3. 3 kerol September 26, 2005 at 3:13 am

    heh.. dah lame tak online.. pekabo ko rasso.. soriler.. lame tak update.. heh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




September 2005
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: