SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA

Selamat Berpuasa

8 Responses to “SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA”


  1. 2 fara October 7, 2005 at 1:33 pm

    Askum….slmt meyambut Ramadhan Al-Mubarak….selamat berpuasa k…jg kesihatan tau…study elok2 k…so amcm dah buat keputusan nak balik raya ker tak???…nanti bila free2 kita send k…tapi tak dapat balasan pun…knp???busy bgt ker sampai takleh nak reply mail…hehehehe…it’s ok…take care …bye…wsalam

  2. 3 meami October 7, 2005 at 1:51 pm

    selamat berpuase🙂

  3. 4 D3 October 8, 2005 at 8:29 am

    ekhem.. selamat berpuasa.. kamek orang makan bubur pedas sebagai hidangan berbuka di sitok hokhokhok

  4. 5 rasso October 8, 2005 at 2:33 pm

    wah… nak bubur pedas… lamak dah sik makan bubur pedas… mun kat Limbang jarang ada ja k orang molah bubur pedas apatah lagi di UTM tok… makan nasi lauk ayam plus sayur kailan ikan masin jak untuk sungkei… uwahahawahhh…. sedih…

  5. 6 rinnchan October 9, 2005 at 12:53 am

    Bubur pedas tu resepi ape yek..? Akak oghang S`nanjung, kurang arif. Kalau bubur lambuk gheti ler…

  6. 7 rasso October 9, 2005 at 4:11 am

    akak rinnchan boleh bertanya pada encik D3 apa resipe bubur pedas memandangkan dia lebih arif dalam soal resepi… saya cume pengemar bubur itu… tau makan je… huhuhuhu

  7. 8 D3 October 11, 2005 at 9:15 am

    ngaa.. aku pun tatau, aku tau makan jer.. nanti aku tanya mak aku..kohkohkoh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: