Latest Goblet of Fire Trailer

Harry Potter

Watch the new trailer for the upcoming movie Harry Potter and the Goblet of Fire this November. The US teaser trailer for the 4th Harry Potter movie, Harry Potter and the Goblet of Fire. Dont miss to watch this movie…

Click here for HP Website

9 Responses to “Latest Goblet of Fire Trailer”


  1. 1 pablo October 9, 2005 at 6:17 am

    aku benci budak yg jadi harry potter ni. aku paham bukan dia yg meminta untuk dibenci tapi oleh disebabkan aku tak dapat menahan kebencian terhadapnya aku terpaksa membuat kenyataan ini bahawa muka harry potter ni macam gay yang perasan macho.

  2. 2 neo October 9, 2005 at 7:36 am

    pablo… ape pun… kebencian itu boleh memberikan sinar kasih sayang apakala tiba masanya nanti…. aku tak tau plak muka harry potter ni tampak seorang gay yang machoo… teman rasa heiran ???

  3. 3 Cikgu October 9, 2005 at 2:40 pm

    I know many beautiful girls age 18 n above, who claim that they are Dumbeldore”s girls…yg baca buku tu berkali2. Mati2 pertahankan tindakan Dumbledore..Ingatkan awk sorang jak giler ngan HP. Anak2 saya dah minta tempah tiket wayang.

  4. 4 meami October 9, 2005 at 3:02 pm

    ko pon hp geek gak ka?hehehe..šŸ˜›

  5. 5 rasso October 9, 2005 at 4:47 pm

    iye ke cikgu… boy takde ke??? saya tak yah gi wayang… kat Johor ni cd pirate cepat masuk… tgk cd or dvd pirate je lah… wayang jauh sangat kalo nak pergi… lagipun kwn2 sy tak suka gi wayang lainlah kwn2 dr fakulty lain…. huhuhu…

    meami; aku nak jual buku HP 6… kalo nak aku jual sebab aku nak beli buku lain r……

  6. 6 arnold October 11, 2005 at 6:37 pm

    aku tak tengok harry potter…aku tengok part 2 aja…best sangat kah ceta harry potter ni? sampai part byl2..tapi budak pompuan yg dlm harry potter ni cun sudah lah sikalanggg…hahaha

  7. 7 meami October 11, 2005 at 7:52 pm

    hehe..aku leh tlg jualkan..ko nak jual bape riban?

  8. 8 rinnchan October 11, 2005 at 10:56 pm

    Satu kisah HP pun akak tak nengok…naper yek ??

  9. 9 rasso October 11, 2005 at 11:39 pm

    arnold:- yang berlakon jd budak pompuan dlm HP tu memang cun melecun… aku pun suker… =))

    meami:- mengikut kaedah ekonomi dalam teori susut nilai aset persendirian.. makanya dari harga asal ditolak 20%… boleh tolong buat lelongan tak…. cik meami akan mendapat hanorium atas lelongan yang dilakukan…

    rinnchan:- memandangkan saya membaca keenam-enam buku HP tu makanya saya tau lah flow crite dia… akak tak nengok sebab akak tak baca buku HPšŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: