KEDEMAMAN

Arakian tersebutlah satu kisah yang mengusik kalbu. Dikhabarkan bahawa panglima rasso telah dilanda sakit kepala yang amat sangat hinggakan dirinya tidak mampu untuk bangun dari tempat pembaringannya iaitu di M42-304. Sayugialah akan dia… jarang-jarang merasa kepedihan yang sebegitu walhal dirinya sebelum ini kelibatan semacam sihat. Entah apa yang menimbulkan kesengsaraan itu… tika ini sulit bagi dirinya untuk melakukan pengayuhan basikal apatah lagi untuk bergerak keluar dari kamarnya yang begitu tersergam indah…

my group teamhabis kelas

Di kamar indah itu, panglima rasso membaca pada telefon genggamnya akan sms bawa ada orang menawarkan pekerjaan untuk ku… part time worker… keja hujung minggu… kat Angsana… sepatutnya hari ini aku dah kene kerja tapi memandangkan esimennya still lagi belum selesai yang mana kerana esimen itulah penglima rasso menerima serangan sakit kepala…. huhuhuhu…. apepun mungkin panglima rasso mula bekerja minggu depan… memandangkan dia dah merima tawaran tersebut…

KUATKAN LAH DIRIMU

3 Responses to “KEDEMAMAN”


  1. 1 Cikgu October 15, 2005 at 6:22 pm

    Sakit tu dalam kepala, sebenarnya awk tak sakit/demam….ada benda lain kot..Jangan belengah buat kerja. First thing first. Get focus..Get organize..he..he. Jangan lupa sahur!

  2. 2 rasso October 16, 2005 at 2:45 am

    Cikgu… sakitnya disebabkan oleh lantunan kerja yang kian memaksa untuk disiapkan… 2,3 hari kebelakangan ini kurang tido dan hal ini memaksa tahap fokus, keorganisasian tidak berapa terurus….

    p.s. Sahur saya makan roti & air kosong….

  3. 3 Cikgu October 16, 2005 at 3:25 pm

    Tukar menu sahur awk. Badan manusia yg dipinjamkan kepada awk perlukan tenaga dr protein(ikan ke 3x seminggu…brain food), sayur antioksidan (brain food) dan karbohidrat..dr bijirin, tak lah makan roti je, rajinlah sikit. Keluar cari makan! Kalau tak jaga badan manusia tu baik2, nanti….awk jadi alien balik, kan susah!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: