WAJAH MENANTI SAHUR & MENYIAPKAN CODING C++

Ahli Fikir

Esimen stil tak done lagi… ni benggang memikir coding c++…. sakit otot perut dan pinggang aku memikirkan perihal yang hendak diselesaikan… harap minggu ulangkaji ini berlangsung seperti hendaknya dan bukan minggu menyiapkan tugasan… šŸ˜€

ermmentah

ahli pikir tido

Tido lah kalo dah tak tau nak buat… sifoo dah balik bilik… ;-(

Advertisements

7 Responses to “WAJAH MENANTI SAHUR & MENYIAPKAN CODING C++”


  1. 1 D3 October 21, 2005 at 5:42 pm

    oh sungguh kasihanisme. kalaolah saya terer C++, sudah tentu saya akan bantu anda buat biskut itu.

  2. 2 rasso October 22, 2005 at 3:56 am

    ohh…. trima kasihut lah… biskut ini amatlah lazat lagi enak utk di makan… malang sekali en D3 tak boleh merasa akan kenikmatan yang terdapat padanya & membantu untuk menyiapkan biskut yang maha lazatnya itu….

  3. 3 Cikgu October 22, 2005 at 5:40 am

    told u to change your sahur menu, get yourself some brain food! Air soya, tahu fa , tempe ke….tak lah wajah menanti sahur tu teruk sangat! Relax…read cartoons during this study week. Read quran…its only your EXAM.

  4. 4 rasso October 23, 2005 at 4:09 am

    already do all that thing… but now still busying with lot of asignment that havent done… šŸ˜¦ … i’m not only read cartoons but also download anime from the internet… like to watch naruto & bleach… huhuhu

  5. 5 landscapeutm October 25, 2005 at 2:55 am

    KASIHAN SUNGGUH…CAM PAYAH GAK C++ NIE…ERM…TAKPE…LAYAN JE APE YG PATUT..INITIAL D STAGE 4 DAH ABIS DONLOT BLOM…KALO BLOM,GIE DONLOT SKANG…LAYAN TU PLAK…EKEKEKEK..

  6. 6 rasso October 25, 2005 at 9:43 pm

    landscapeutm….

    andai kecian tolong buatkan utk saya… huhuhu… instial d saya lum datang hidayah lagi nak tonton… kalo anime lain probly i want to watch… šŸ˜€


  1. 1 Topic Celtic gold rings - Public Forum Trackback on November 6, 2006 at 2:48 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

LDK sambil membuat uji lari ujian personaliti keesahannya.

Swafoto bersama peserta program Pemerkasaan Murid Orang Asli di SBP di hadapan pejabat Perdana Menteri.  #PemerkasaanMuridOrangAsli #PMOA #SBP

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

More Photos

Blog Stats

  • 14,695 hits

%d bloggers like this: