KEPALA PUSING

alone

UTM, kolej kediaman semakin sunyi ditinggalkan penghuni-penghuninya. Tinggallah aku keseorangan bertemankan LT, tv box aku, printer, tilam, bantal, dan segala macam khazanah milik purba aku itu. Huhuhuhuhu… itulah ketawa dalam sedih aku… yang pasti esok berkuranglah lagi orang kat utm ni… yang tinggal pun rasanya golongan sarawakian & sabahan… tika ini kepala aku tidak tentu rasanya… sekarang ni rasa pening ada dicampur dengan rasa sakit tekak akibat minum teh o ais limau semalam ketika berbuka menyebabkan tekak aku sakit dan kepala aku jadi pening… nak baca buku pun rasa loya jadinya… macam orang yang sedang demam….

D50

Hari ni tak tau nak beli juadah berbuka kat mana… kafe dah tutup… pasar ramadhan kat utm pun dah tak buka… so kene lah pergi keluar untuk membeli nasi + lauk-pauk dalam bulan poser ni dan raya yang akan tiba ni…kalo tak pun berpuasasi lah… r… itu gambar D50 yang bakal dimiliki dalam berepa jam lagi… huhuhu…

wky… kepala tengah berdenyut… nak baring.. lain kali lagi sambung…

ADIOS…

2 Responses to “KEPALA PUSING”


  1. 1 D3 October 31, 2005 at 6:41 am

    aku jelessss!!!! berapa ko angkat satu kamera ni? ada riban riban tak?

  2. 2 rasso October 31, 2005 at 2:56 pm

    D3… anda boleh tengok beberapa keping gambo yang diambil mengunakan D50 itu di fotopages gwa… rasso masih lagi beginner… ada juga r riban2… tapi kat JB banyak juga digital SLR yang dah drop harga slain brand Nikon… huhuhuhu

    http://projectrasso.fotopages.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: