KAD & KUIH

kad raya

Semalam pabila bangun dari tidur terus bersiap untuk pergi ke pejabat pos sebab teringat ada kiriman dari rumah halaman berbentuk bungkusan mengunakan pos laju dikirim dari keluarga tercinta. Maklumlah tahun ini raya disambut di rantau orang secara sendirian… masih belum ada yang sudi untuk meneman; itu tidak menjadi masalah. Tak sangka di dalam bungkusan yang berisi kuih tradisional juga terselit juga bersama kad ucapan hari raya dari adik bungsu yang tercinta. Terima kasih yang tak terhingga walau abang jauh tetap diingat. Maaflah abang tak pulak menghantar kad raya di sana. Tak ingat langsung…😀

kuih dari Limbang

Buat bonda & ayahanda… terima kasih atas kiriman kuih-muih ini. Walaupun tak dapat berada di sisi kalian namun perjuangan anakanda di sini masih lagi belum selesai. Ampun maaf atas silap kata sepanjang berjauhan…


Peluk & cium dari anakmu…😉

7 Responses to “KAD & KUIH”


  1. 1 D3 October 31, 2005 at 6:44 am

    hantau ler sms kak rasso.. eh bukan sms, tapi mms raya ehehe pastu kalau tak dapat kasik duit raya, buatla credit sharing untuk reload prepaid.. sure adik anda suke

  2. 2 fara October 31, 2005 at 9:15 am

    Askum…maaf kiranya sudah lama tak mengirim kabar berita..buat pengetahuan lan d sana..fara dah seminggu demam yg tidak keterlaluan..lama gak cuti..hampir seminggu coz dok beri cuti rehat d rumah..kalo tak kena tahan d wad coz demam yg berada d suhu kritikal..maaf jika fara tak kirimkn kad raya..coz baru masuk kerja,fara pun lupa nak kirimkn pd kengkawan d luar sana..ape2 pun..hope maaf..SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN..fara pun beraya d KL jer tahun ni..ermmm..sedih gak..

  3. 3 fara October 31, 2005 at 9:15 am

    *yang keterlaluan…maaf silap cakap lah plak..

  4. 4 meami November 1, 2005 at 4:23 pm

    yang wane merah tu ape ek?

  5. 5 rasso November 1, 2005 at 5:14 pm

    yang merah itu saga… huhuhu… itu kuih cincin… tapi kalo pronouns dalam slang limbang di fonologi kan sebagai “kinkin” …

  6. 6 cikgu November 1, 2005 at 9:16 pm

    Adik sy tak pernah bagi kad raya macam tu, betuahnya awk! Ingat 4 hari raya, mike awk dah sedia?I’m not neo…kenak nya malar macam tok?

  7. 7 Dii November 4, 2005 at 11:53 pm

    Selamat Hari Raya,
    trima kasih sebab dtg visit ke blog (^_^).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2005
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: