HAKUNA MATATA; Means: No worries

bunga orkid chenta

Raya dah semakin dekat untuk menjelang… apa yang dapat dirasakan dan difikirkan selain baca itu dan ini ialah angan-angan apabila pulang ke rumah halaman untuk merasa makanan yang tidak dapat dirasa di Johor seperti Laksa Sarawak yang di buat oleh pak Usu di Limbang, nak makan embulung @ “embuyat” kata orang kuching makan “linut” if i’m not wrong kat rumah nenek…. nak makan maggi kat rumah; masak untuk diri sendiri dan siapa yang berkehendak sebab kat hostel tak de feel nak makan; al-maklum nak jaga sereblum + medula oblongata konon…. oh… banyak lagi yang tak tersenarai di sini… itupun angan-angan tika duduk sorang-sorang dalam bilik bile tak de benda nak dibuat… ape boleh buat dah selalu sangat dok sorang-sorang kat dalam bilik terasa juga sayugianya dan perancangan awal bila dah balik rumah ke dah plan dari sekarang… ;-D…. lagipun hari ini last umat islam berpuasa memandangkan esok dah nak raya…

bosan

Terima massage dalam frenster form junior seKolej dari Sarawak yang balik ke rumah… terima kasihan atas kata-kata itu… boleh jadi pedoman bagi orang yang tak balik ke kampung…

akum.
dah mek nengok suma gambar ktk ya.
Hey..mek sik tauk yg ktk ada bakat lam fotografi
tok. Nice.
N bout wat u wrote. Dun be so sad. Wpun ktk jauh
namun tetap dekat d hati kan?
1st time rite? Well, bila gik ktk nak merasa braya
ngn teman2? maybe kmk xpat merasa apa yg ktk
rasa, like pening, demam n watsoever(hehehe), but
at least i can b ur fren rite?
Like now, reply n make comments:)
Suma masalah ada ubat, mcm sakit juak (accept
aids) heheh. So, hakuna matata. Means: No
worries.
1 more thing, exam tetap exam. Stadi mmg perlu
hard, tp jaga kesihatan ea.
Cakap mmg senang kan?:) ahaks.
Apa2 pun, smile owez.
Take care dear~

Terima kasih atas segalanya…

HAKUNA MATATA;Means: No worries

Advertisements

0 Responses to “HAKUNA MATATA; Means: No worries”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2005
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: