RAYA @ UTM 2005











SELAMAT BERHARI RAYA & ZIARAH MENZIARAHI

Rasso hanya berada di kolej dengan melakukan aktiviti tidur, makan, tengok buku, tengok tv… bla bla bla…

6 Responses to “RAYA @ UTM 2005”


  1. 1 cikgu November 7, 2005 at 9:35 pm

    Teruk nar jak rupa org sik balit raya….kenak rasso makin kurus dan anehnya Sapik semakin sihat selepas Ramadan?

  2. 2 rasso November 8, 2005 at 3:38 am

    cikgu; itu bukan rupa orang yang teruk disebabkan sik balit raya… budak-budak epal yang ceria di hari lebaran…. buat lakonan depan kamera… huhuhu… saya still maintain r cikgu… sapik nang sihat malar ngajak kuar makan kat kedai mamak…. mun saya dolok makan nya yang dolok habis walaupun saya starting 10 minit awal….hairan saya asyik tewas dalam arena makan cepat… sapik nang juara…. :-S

  3. 3 D3 November 8, 2005 at 1:04 pm

    sorila beb.. rumah aku sikda molah kelupis pulak tahun tok.. just ketupat biasa, ya pun mak aku terpaksa molah duak round sebab ramei gilak orang datang.. tapi ku nangga kau beraya ok jak sinun, cam best jak ehehehe cuma gambar last ya macam makan bubur mcD akakaka

  4. 4 rasso November 8, 2005 at 1:56 pm

    D3.. no hal… kelak aku balit rumah halaman makan benar2…. ramai nar juak orang datang rumah ko ek…. semua itu aksi untuk menampakkan potogenik @ lakonan depan kamera statik… itu bukan bubur mcD r… aku pun sik tau ape nama juadah ya… tp yg ak xsure mayb lontong kali…😀

  5. 5 kerol December 12, 2005 at 12:48 am

    lan.. gtau aku… kat utm der sambutan raye tuk yang tak balik ek. ker konyer course jek yang wat.. ko der jamuan katner tuh.. taknah nampak pun scene tuh.. kat dewan maner tuh.. best gak ek.. ramai tak… pergh.. banyak giler soalan lak.. tapi ko kene jawab gak sumer

  6. 6 rasso December 12, 2005 at 11:47 am

    lah…. tak kan ko tak tau… tu sambutan raya yang HEP buat utk student yang tak balik….. tu jamuan kat dewan Jumaah kat Cancelori r….. ko kan selalu gi lalu bangunan tu dulu time ko urus KLTeX hahahahaha…..mesti lah ramai… celebrate dengan foreigner…. hinggakan aku plak macam froigener…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2005
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: