MERDEKA

Hari perjuangan untuk semester ini telah pun berakhir. Ada cemerlang dan ada juga yang nyawa-nyawa unta. Tapi biarlah apa yang telah dilalui itu menjadi detik indah dalam hidup walaupun padanya itu ada yang pahit, masin, tawar dan kelat. Selepas ini tugasan untuk mengemas bilik khususnya aktiviti mem’packing’ baju-baju.. buku-buku akan dilangsungkan… ada yang sudi untuk membantu??? Ermm… cerita Harry Potter The Goblet of Fire dah pergi tonton hari tu bersama kawan-kawan di City Square… best tapi ada plot-plot dalam buku tidak dimasukkan di dalam movie tu… pasni nak tengok narnia pulak..

HIDUP BIAR BERJASA

3 Responses to “MERDEKA”


  1. 1 fara November 26, 2005 at 12:30 pm

    Alhamdulillah….akhirnya sampai juga lan mengharungi segalanya..di harap terus berjaya dan peroleh hidayah dari-Nya..so dah mula nak packing barang yer….jadi jaga diri bebaik buat yang terbaik dalam hidup..yang baik datang dari Allah…yang buruk dari diri sendiri…ermmmm…ok…

  2. 2 kerol November 29, 2005 at 2:25 am

    dah lame tak gi sini.ko memang le best.tu jek la yang nak kabo. ko memang best.

  3. 3 rinnchan November 30, 2005 at 9:22 pm

    Alhamdulillah, semoga segala ujian selamat ditempuhi. Dan Selamat pulang ke kampung halaman. Pas ni boleh enjoy and qada raya yang tak berkesempatan utk bersama keluarga tempohari yer…….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2005
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: