RUMAH HALAMAN

Saat ini telah berada di rumah halaman. Bersama keluarga yang telah lama ditinggalkan. Sudah 3 malam tidur di rumah. Hahahaha….. dah pun jumpe sanak-saudara. Tapi yang sedihnya takde orang nak sambut raya untuk orang yang balik raya aritu… pun begitu tak kisah lah… tahun depan leh sambut kat kampung halaman.

Tatkala ini kerja menyewa wireless kat kedai-kedai telah bermula; kat rumah tak leh nak akses sebab akaun prepaid dah xpired… nwy jika takde kekangan bolehlah melayari itupun kalo muka dah tak tahu malu…

SELAMAT BERCUTI

Advertisements

6 Responses to “RUMAH HALAMAN”


  1. 1 Siti D3 December 1, 2005 at 6:19 pm

    ah pakcik, kasut anda sungguh adorable.. uwaaaa beli kat siney?

  2. 2 Fara December 2, 2005 at 11:22 am

    Askum…Oooo..dah balik bercuti rupanya…tak kasi tahu pun..knp call tak angkat pone????bz yg memanjang gak ker..so dah sampai umah kirim salam pd family d limbang k..so take care always..so cuti ni berapa lama yer????ok…salam dari KL

  3. 3 kerol December 12, 2005 at 12:37 am

    heh.. ingatkan gambar umah ko la.. dah pelik lak aku..
    tunjuk la gamabar umah ko.. hehe..

  4. 4 rasso December 12, 2005 at 11:53 am

    Siti D3; beli kat member di UTM

    Fara; Cuti sebulan je…..

    kerol; Nanti aku publish gambo rumah aku yang still develop…..

  5. 5 rinnchan December 17, 2005 at 1:57 pm

    Waaa…dah balik rumah yek. Tentu dah puas bergumbira bersama keluarga…Tak jumpa girlfriend ke ? Ooooppppssss..

  6. 6 rasso December 19, 2005 at 10:51 am

    kak rinnchan; benar dah puas bergumbira bersama keluarga… sekarang menanti saat nak kembali je lagi… hahahaha…girlfenz tak bisa ketemu…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




December 2005
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: