CUTI DAH NAK HABIS

rasso inside

Dah lama tak update blog ni. Maklumlah cuti ni banyak hal yang kene buat… sepanjang cuti ni asyik tido…makan… naik motor… jumpa kawan-kawan… tu jelah keja yang dilakukan. Takde keje lain… asyik melepak je kat rumah dan juga tepi jalan…huhuhu

pelangi

Esok dah kene balik semenanjung… kali ni terpaksa pergi Labuan naik bot ekspress then ke KLIA baru naik flight. Kemudian baru terus Johor naik bas. Bukan ape… tiket flight mahal sangat… al-maklumlah beli tiket last2 minute… tak de plan awal2 bile nak balik… terpaksalah jalan jauh lagi…sepanjang hari dalam musafir…huhuhu… barang2 masih lum dipacking lagi… ni lah aktiviti yang paling aku tak suka.. arghhhh… moga perjalanan esok selamat hendaknya…

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH & IPT

2 Responses to “CUTI DAH NAK HABIS”


  1. 1 kerol December 27, 2005 at 12:14 am

    heh.. tul ker tengah tido tu..

    pelangi = cantik, daun rosak = kureng cantik.. de maksud ker gambar tuh.. heh

  2. 2 rasso December 27, 2005 at 2:19 pm

    itu tido yang sebonya… member datang bilik dia ambik cam aku terus snap… ayu kan??? heheheh

    gambor tu tak de maksud sebab kebetulan jumpa pelangi di suatu petang…. ulat makan lah tu daun tu… kire chantek gak….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




December 2005
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: