SALAM EID ADHA

Salam eidil adha buat kalian semua. Tahun ini sambutan eid adha sekali lagi di sambut di perantauan. Apa pun seperti yang sering aku ungkapkan menyambut apa-apa jua perayaan di mana jua kita berada adalah sama belaka. Tiada perbezaan pun pada hakikatnya cuma suasana itu saja yang agak berbeda.

Minggu ini agak sibuk sedikit dalam menyiapkan design grafik untuk program kolej Sabtu ni. Selain itu perlu juga menyiapkan grafik untuk majalah 3O7 yang kali ini tugasan grafik itu bertajuk ‘new year resolution’ yang due date nya 26 Januari ni. Nasib lah tugasan yang sepatutnya dihantar hari ini lecturer benarkan untuk menghantar Ahad ni. Bolehlah edit semula mana yang rompang itu. Malam ni dan malam esok kene ambil gambar untuk buat tag nama kelab. Sibuk juga lah…

p.s. Kerol, sorilah aku banyak kerja tika ini… banyak keje kene aku settlekan minggu ni. Nanti lawat-lawatlah fotopages aku sebab aku akan selalu update gambar-gambar terbaru yang aku ambil dalam sana

3 Responses to “SALAM EID ADHA”


  1. 2 kerol January 30, 2006 at 2:36 am

    heh..dah bz sangat2 nih..

    power tul la .. bz pun best gak.. leh la wat macam2..
    dengki tul aku dengan ko.. takleh nak bz2.. kene score pointer tinggi2 sem nih.. heh

  2. 3 fara February 7, 2006 at 4:05 pm

    Salam Aidiladha…dari KL….

    waweeeeee…bestnya tgok org sembelih lembu(korban)…

    dapatlah gak rasa daging lembu baru…Alhamdulillah…rezeki yg Allah berikan…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




January 2006
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: