TANPA TAJUK

Lagi menulis dan melukis gambar. Berilah aku kekuatan untuk semua itu.

7 Responses to “TANPA TAJUK”


  1. 1 D3 January 22, 2006 at 1:45 pm

    oits.. aku suka nangga gambar2 kau yang kau.. ambikla gambar best2 agik, kan dah ada kamera slr.. leh juak aku belajar sikit sikit.. hehehehe btw, gambar pompuan dalam entry debah ya gerek kau kah?

  2. 2 Rasso January 22, 2006 at 4:48 pm

    en. D3 thx… ehehehehe… gambar yg aku ambik gune dslr aku 2 aku simpan dalam [fotopages aku] …ehehehehe…. aku bukan guru yang baik…. cume good end user je… lum cukup aksesori gik… banyak gi aku nak beli flash light agi… tok bajet nak meli zoom lens dah ada tapi lum ada masa gi nak pergi kedai meli… zoom lens nikkor 70mm-200mm…. senanglah aku ngambik gamba skodeng…eheheeee….

    gambar pompuan di bawah ya aku pun sik tau statusnya ngan aku…ehehehe….. lam proses kali….

  3. 3 D3 January 23, 2006 at 6:40 pm

    jeles aku uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku mauk kamera juak… aku suka fotografi, tapi equipment aku sik bagus.. low bajet aku, mauk beli konica minolta dimage.. ok lah oh buat permulaan hehehe.. ko memang sik sedar kau tengah ngajar aku.. aku tangga angle kau ambik gambar camne, apa yang sebabkan kau ambik gambar ya.. belajar sik semestinya macam tutorial nak ekekekekekeke wah best aku cam falsafah jak

    sik hal lah.. apa2pun aku doakan muga kao gumbira

  4. 4 rasso January 24, 2006 at 12:58 am

    uhuhuhu… beli lah andai dah mampu…. aku pun sama suka fotografi…. janji konica minolta dimage yang ada semi dslr or full dslr… baru best….uhuhuhu…. banyak teknik lagi aku lum habis ngaji… camne nak gune flash… main manual….uuhuhuhu… ambik gambo nite scene… pun gitu harap gambo itu ada 1000 citer….

    aku akan cuba gumbira…

  5. 5 rinnchan January 25, 2006 at 7:52 pm

    Masa zaman cintan2 dulu akak selalu jadik model suami akak. Dia memang minat fotography dari zaman kami study di Japan. Peralatan mmg complete. Gambar2 di sana..Wuaallllaaaa..tambahan pulak ada 4 seasons..salji..bunga..panas..luruh..tak leh nak cerita keindahan alam ciptaan Tuhan ni.
    Tapi sekarang dah tua2 ni minat tu dah beralih arah..tuntutan kerja mengatasi segala. Tapi sentuhan tu masih ada lagi walau di bagi camera cabuk sekali pun…gambarnya tetap ada seni. Adik2 ni tumpang masih muda…kembangkanlah minat. Manalah tau boleh buat side income…..

  6. 6 kerol January 30, 2006 at 2:39 am

    wahaha.. aku silap tempat nih.. coz aku takder la tau sangat sal2 camera nih.. heh..

    so …diam je la..he

  7. 7 fara February 7, 2006 at 3:58 pm

    ermmm….story about camera???????…wah dah bagus dah skrg ni…ermmm…dan setahu sy subjek fotografi lan dapat ‘A’ kan…wah baguslah mcm tu….tahniah…tapi kena ingat markah dan pencapaian subjk mestilah seimbang dengan yg lain2 tu…ok…go roslan go…(style cheerleaders)…hahahahahaa…jgn marah ha…

    sekadar untuk memberi kata semangat buat teman yg sorg ni d UTM…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




January 2006
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: