CUTI SEMESTER

Seperti cuti sebelumnya aku hanya akan berada di kolej saja. Itupun kalau berpeluang untuk balik ke rumah halaman bila cuti panjang kunjung. Universiti tak lah sesunyi tika eid fitri tahun lepas langsung tiada barang kelibat kenderaan apatah lagi manusia. Petang tadi lepas selesai solat asar terus pergi kayuh basikal seperti hari-hari biasa pusing UTM then stop kat tasik; sempat juga beli aiskrim roti perasa vanila… makan sorang-sorang. ehehehe

Andai kata biasiswa masuk; rancang nak ke KL. Nak window shoping barang-barang kamera khususnya filter, flash & hub lensa. Rasanya tiap-tiap tahun KPM lah yang paling lewat bagi duit tajaan berbanding penaja-penaja lain. Terpaksa lah kite buat pinjaman daripada along-along yang ada di sekitar…. uhuhuhuhu…

Rasso; jadi along untuk member

5 Responses to “CUTI SEMESTER”


  1. 1 kerol January 30, 2006 at 2:43 am

    sorila.. sahabat.. dah lame tak gi site ko..
    sejak duk u nih..takder kesempatan nak online..heh

    duk umah lak.. streamyx aku wat hal..tmnet memang nak carik pasal…heh..
    ni pun pakai dial-up jek.. lambat la nak load gambar2 ko..heh..takpe2 ..tunggu…..

  2. 2 rasso January 30, 2006 at 10:04 pm

    ni mesti tak de pemantauan ko menyebabkan streamyx kat rumah ko wat hal…. kene buat komplen baru tmnet buat tindakan…uhuhuhuhu….🙂

    p.s. malam ni aku tolak gi KL; khamis baru balik semula ke utm… nak buat sikit shoot…

  3. 3 Cikgu February 3, 2006 at 9:53 pm

    Apa crita gi KL?

  4. 4 rasso February 4, 2006 at 12:17 am

    uiks…
    ney kita tau saya gik KL cikgu…uhuhuhuhu
    sapa yang padah tok…..ermmmmmm😕

  5. 5 fara February 7, 2006 at 11:52 am

    how about awk g KL??????

    best ker??????…haaaaaaa…balik dr KL jer terus demam…sakit kepala…mcm2lah….

    tulah..lain kali kalo naik bus tu…tanya sit depan ker belakang..tgok skrg ni…sibuk nak exam…sibuklah dia demam…so amcm…hope dapat harungi cabaran & rintangan dgn hati yg redha…ok….gud luck ur exam…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




January 2006
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: