CUTI DAH NAK HABIS

Cuti semester dah nak habis… esok je lagi untuk bercuti…
Rasa sekejap je cuti ni…
Esimen tak sentuh langsung tika ini…
Duit KPM pun lum masuk…
Hope biasiswa KPM minggu depan masuk…
Nak bayar yuran itu dan ini…
Minggu depan exam pun dah nak mula…
Cukup lazim dengan keadaan ini…
Sejak sekolah menengah sampailah masuk U…
Perangai tak ubah-ubah…
Pun begitu perubahan itu tetap ada… eheheheh🙂

Resolution: 500 x 754
Camera make: NIKON CORPORATION
Camera model: NIKON D50
Aperture: f/5
Focal Length: 210mm
Flash Used: Flash did not fire
Shutter Speed: 1/640s
Metering Mode: Pattern
Exposure Program: Program

Ni foto orang sedang potong rumput aku tangkap gune zoom lens baru aku Nikkor 70-300mm dari blok kediaman tingkat 3 apakala selesai penjualan pocket pc dengan seorang member. So duit tu aku gunekan untuk beli lensa baru pulak… Tujuan zoom lens ni bukan untuk skodeng orang tapi nak memudahkan penangkapan gambar dari jarak jauh.

3 Responses to “CUTI DAH NAK HABIS”


  1. 1 kerol February 5, 2006 at 11:49 am

    heh.aku da tengok gambar yang atas tuh.. time derma darah kan.. korang wat per jek sebenarnyer..cam bukak kaunter jek..korang handle ek..tu junior c5 ker..

    hari tu nak gak derma darah…sekali salah tempat da.. nampak ambulans masuk kat dewan ktr.. janji ramai2 kat ktr. last2.. kat ktdi lak..huhu….

    yang bawah tuh..aku kenal..abang mat..ceh..ye ker..hahaha

  2. 2 Rasso February 5, 2006 at 3:20 pm

    yup time derma darah… aku tak wat pe2 just teman member aku gi derma darah…. saja duduk kat kaunter nak pow sijil tapi tak dapat….😦

    mereka tu semua orang2 jkm yang baru je dilantik… bukan junior c5 pun… ko memang lain kali peka sikit dengan iklan…. jangan semborono je….

    ye le tu… jawatan tu semua under tender….

  3. 3 fara February 7, 2006 at 11:48 am

    so..knp awk tak derma darah sekali…kan tu kerja amal…bukan senang nak derma darah ni tau…

    ape2 pun…eloklah tak derma darah…cukup ker darah awk nanti bila awk derma…hehehehehehe….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2006
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: