FMJB: 1st GATHERING @ PASIR GUDANG INTERNATIONAL KITE FESTIVAL

Credit for Mazrul

Ni perjumpaan pertama FMJB dengan member2 fotopages sekitar Johor malah ada juga yang datang dari KL, Melaka….. akhirnya dari berforum leh bersua muka di tapak festival… walaupun tak ramai tapi cukup happening… kalau korang join baru tau macam mana aku rasa… hahaha

Hari ini tak dapat nak join nembak di sana… ada meeting persatuan… erm… selain meeting semalam aku wat shoot gak kat kolej… Konsert Nasyid Ukhuwalul Muslimin… Balik bilik terus kong….

Aku yang girang-gumbira bila dapat masuk ke tapak pelayang… orang yang tak de pas tak leh masuk buat shoot… memandangkan ada pass so agak bebas gak keluar masuk buat shoot…

2 Responses to “FMJB: 1st GATHERING @ PASIR GUDANG INTERNATIONAL KITE FESTIVAL”


  1. 1 fara March 6, 2006 at 8:32 am

    Askum…Alhamdulillah…
    wow…bagus juga lan ni kan…very aktif dlm hal2 pengambaran ni yer……so gud luck ur future!

  2. 2 nong March 8, 2006 at 8:03 am

    gambar kedua tuh cuns!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2006
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: