SIBUK

MINGGU ini agak sibuk menyiapkan tugasan yang perlu disubmit…
Itu tidak termasuk dengan persiapan untuk pembentangan….
Tidak termasuk dengan kerja kelab yang lama ditinggalkan…
Panggil & SMS yang tak terbalas…
Ohh….
Mampukah aku mengharungi itu semua…

RASSO: DALAM DIAM ITU ADA KETENANGAN…

Advertisements

5 Responses to “SIBUK”


  1. 1 fara March 6, 2006 at 8:33 am

    Askum….menarik gmbr2 yg lan amik…
    ermmmm…suasana petang yg begitu cantik sekali…
    buat exam betul2 k…gud luck…take care!!!!!!

  2. 2 nong March 8, 2006 at 8:04 am

    cantik.

    suka bab hati lelaki tuh nampak cam rosak sikit.

    life never perfect lah kan

  3. 3 nong March 8, 2006 at 8:05 am

    kalau tgk kali kedua…
    hati lelaki tuh lebih besar dari perempuan.

    hmmm

  4. 4 nong March 8, 2006 at 8:06 am

    tengok kali ketiga…
    perempuan tuh macam takut bercinta.

    hehehehee.

    ok cukup.
    banyak plak aku komen.

    jangan marah yer abe rasso

  5. 5 CypherHackz March 10, 2006 at 9:55 am

    Rasso, aku nak gambar2 PRS yang kau tangkap kat KTDI aritu. Thanks!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2006
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: