AKU TIDAK BERLARI

Dah 4 malam tidak tidur dengan sempurna..
Bilik umpama tempat persinggahan…
Tidak terurus dan agak bersepah dengan helaian kertas…
buku… baju…. beg…. seluar….

Hari ni selesai satu tugasan bahasa gubahan…
Semalaman menyiapkannya…
Nak faham coding & nak reka design…
Sebelum ni… kene siapkan tugasan writing report…
Sibuk dengan persiapan pembentangan…
Sibuk menyiapkan tugasan penilaian & pengukuran dalam pendidikan…
Itu dan ini…. ini dan itu….

Akhirnya…
Hari ni aku dapat berehat… tido.. basuh baju…
Menulis blog ni… gi ngeteh…🙂
Banyak benda sebenar aku nak buat
hingga aku lupe….

Esimen still ada dan baru nak bertambah…😦

7 Responses to “AKU TIDAK BERLARI”


  1. 1 CypherHackz March 17, 2006 at 9:29 am

    kau memang suke tangkap gambar eh? bagus r…

    btw tu kamera kau or kolej nye?

  2. 2 fara March 17, 2006 at 11:28 am

    yerp…..rasso mmg suka bgmbr…

    datang KL pun cari brg2 kamera….ermmmm..pening2..

    tu mmg kameranyer sendiri…sanggup berabis duit…

    hehhehehe…sorylah nyampuk skit pertanyaan di atas….

    24 jam bersama kamera ksayangannya tu…teman makan,tido pun

  3. 3 Cikgu March 17, 2006 at 1:02 pm

    Encik Rasso dah ada setiausaha peribadi…?

  4. 4 rasso March 17, 2006 at 4:15 pm

    CypherHackz: soklan tu sudah dijawab… ehehehe… jemput jengok pic lain kat aku punye fotopages @ projectrasso.fotopages.com

    Fara: teman tido tak lah… mestilah bantal kesayangan yang selalu di sisi

    Cikgu: Setiausaha peribadi??? Ehehehehehe.. cikgu mcm nei result stp n spm di shoaw.. pe citer??? lama dah saya sik masuk ruangan forum shoaw ya… maklumlah forum ya dah berubah jadi ruangan chat… angol palak saya nak delete… btw…. tunggu masa nak concentrate for that forum… rite now reli bz wif other forum n web….

  5. 5 fara March 17, 2006 at 6:43 pm

    ^^…..^^…..lalalalala…..??????

    sorry…Rasso…

  6. 6 Cikgu March 18, 2006 at 4:05 pm

    Promise K, do something to that forum when u are free. Beri satu ruang utk Cikgu H (kimia) Result STPM teruk.BA byk fail.

  7. 7 kus March 27, 2006 at 8:20 pm

    bagus sekali , pakai kamera apa?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2006
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: