PANGKOR ISLAND TRIP

Right Click and select view image

Saja nak letak ni… Right Click and select view image untuk melihat iklan ni… ehehehe

RASSO: Saat ini busy ngan Esimen & Part-Time Job

Advertisements

3 Responses to “PANGKOR ISLAND TRIP”


  1. 1 fara March 20, 2006 at 4:53 pm

    Saat yg busy ngan esimen nilah…rasso sempat mengupload segala-gala yer…

    Wow percutian ini amat menarik sekali…best nyer kalo fara pun leh join…ermmmm..tapi apakan daya…org tak jemput pun…lagi pun mcm mana nak gi..tak pernah join pun fotopages ni….

    so…Rasso wat part-time job ape?????kat mana yer?????…huhuhu

  2. 2 rasso March 23, 2006 at 1:25 pm

    dah jemput tapi macam tak nak j….

  3. 3 fara March 23, 2006 at 6:06 pm

    heheheh….nak ikutlah gak…tapi tak pandai nak join fotopageslah…kalo tak join fotopages takleh kan?????

    jawablah soalan saya…..part-time job ape yer…tu…????


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2006
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Blog Stats

  • 14,735 hits

%d bloggers like this: