NAK BELI LENSA BARU

Aku dalam proses untuk mendapatkan lensa NIKON NIKKOR 50MM f1.8 AF-D LENS… tak lama lagi adalah tu… itupun terpaksa mengkutip hutang pada member-member yang berhutang sejak masuk UTM hingga sekarang ini bagi mengumpulkan wang mendapatkan lensa ini. Harap hari isnin depan sampailah tu lensa baru ini… tak sabar nak gune… lagipun dah pernah test gune dulu masa pergi Melaka.. itupun member punye… nak gune untuk shoot potrait….

Advertisements

3 Responses to “NAK BELI LENSA BARU”


  1. 1 Cikgu April 2, 2006 at 11:48 pm

    U and ur toys…tak habis2. Kalo x silap mcm kamera cikgu dr Lodge yg pegi Limbang tahun lepas. Hujung bulan April, catur peringkat negeri d Limbang lagi. Limbang memang best.

  2. 2 rasso April 3, 2006 at 6:20 pm

    uuhuhuhu… new hobby n intrest… can make money actually.. but still need to expend money…
    Limbang nang best tapi sayang saya sik balit cuti 2 bulan tok.. got job here…. uhuhuhuhuhu….
    i’m using Nikon D50 now…… format DSLR

  3. 3 kerol April 11, 2006 at 11:41 am

    hoho…pe dah jadi dengan konyer blog nih..ke splogs la…
    baik ko cepat2..kasi settle sumer nih..
    leh mencacatkan kesucian blog ko…

    amik tindakan cepat…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2006
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Orang kuat Arduino Malaysia

Tahniah MCKK! Johon dan menang 10K

Bersama guru penasihat Team Robotic ROV yang bertanding.

Bersama orang kuat Petrosains

Group photo with pengacara Astro Awani... #19thAsiaOilandGasConference

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

More Photos

Blog Stats

  • 14,713 hits

%d bloggers like this: