BARU LEPAS PRESENT

Baru pulang dari kelas ekonomi Islam.. malam ni kumpulan aku kene bentang tajuk ar-rahnu. Sebelum ni, petangnya juga aku kene buat pembentangan. Tidor dalam minggu ni dah tak tentu… Tadi present ok je.. tapi bile dah soalan dibuka ramailah rakan-rakan ni yang tanya pulak semacam wat-wat tak faham apa yang ada dalam handout dan apa yang telah dibentangkan… group aku macam dah kene serang oleh soalan-soalan bukan pulak peluru-peluru… haru tul… mesti ada yang terasa dengan respon aku masa di kelas tadi…

Minggu ni merupakan minggu terakhir kuliah… tugasan ada yang belum siap lagi… entah aku sendiri tak tau macam mana nak buat… memang kene korban belaka lah masa saat ni… rabu ni pulak ada retest bahasa gubahan… arghhhh…

Tapi mengikut pengalaman aku yang lepas-lepas walaupun minggu ulangkaji tapi tetap kene membuat tugasan, projek… tak pernah-pernah lagi siap awal. Ada juga dua tiga kali yang pernah siap awal tapi itu dulu… ehehehehehe

RASSO: TAK SABAR NAK FINAL & CUTI

Advertisements

2 Responses to “BARU LEPAS PRESENT”


  1. 1 ikoko April 8, 2006 at 1:22 pm

    erm.. rasso.. ko mesti dah banyak baca buku kan..

    bila final ni?

  2. 2 fara April 10, 2006 at 8:52 am

    Askum…dah lama tak jenguk blog yg gempak ni….

    so study smart k…bila exam?????…thanx msg tu ok..

    sory bz sgt dgn tournament Zakat Cup 2006 kali ni..

    jemputlah datang…kalo sempat…15&16 April ni..bertempat d Stadium Titiwangsa,KL…09.00a.m…

    take care k….remember me…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




April 2006
M T W T F S S
« Mar   May »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Blog Stats

  • 14,758 hits

%d bloggers like this: