LET ME TELL YOU ABOUT MY PERFECT LOVER

I’ve been tagged by Ikoko [Let Me Tell You About My Perfect Lover]

Here are the rules:

1. The tagged victim has to come up with 8 different points about his/her perfect lover.
2. Have to mention the gender of his/her perfect lover.
3. If you are tagged the second time. There is NO need to do this again.
4. Lastly, most importantly, HAVE FUN DOING IT.
5. Victims must be a person who is not married yet. ( ikoko tambah. ahahaha )) )

Ok. My perfect lover must:

1. Bukan tunang orang or isteri orang plus awek orang🙂
2. Pandai memasak (tahu pasal gizi seimbang; supaya tak masak lauk yang sama je)
3. Solehah
4. Understanding on my intrest
5. Caring
6. Simple dressing
7. Like to travel with me😀
8. Suka makan aiskrim Vanilla + chip mint or coklat :p

11 Responses to “LET ME TELL YOU ABOUT MY PERFECT LOVER”


  1. 1 Nazirah June 12, 2006 at 1:22 pm

    yang pasal makan ice cream tuh mcm nonsense je

  2. 2 rasso June 12, 2006 at 1:31 pm

    nazirah aku tak de idea sbb tu aku bubuh je… tak tau r… hahahaha

  3. 3 Cikgu June 12, 2006 at 2:52 pm

    Just came back from Mecca..buat umrah. lost ur hp no..but I managed to pray 4 u, supaya dapat jodoh yg sholehah, baik n pandai n cantik..

  4. 4 rasso June 12, 2006 at 3:39 pm

    wah cikgu reli miss u..
    thax…
    this my phone number 0177229493

  5. 5 dinswok June 12, 2006 at 7:43 pm

    girls.. put down a note… LOL

  6. 6 ikoko June 12, 2006 at 7:48 pm

    pss.. gempak la theme..

    dan.. maceh la sebab sudi buat tag tu, okeh..

    smoga dpt isteri yg cantik.. erm.. lol~

    ntah ntah tu patut yang first kot..

    org laki ni bukan leh caya..
    bluekk~

  7. 7 rasso June 12, 2006 at 8:20 pm

    ikoko; tak nak jdkan itu yang 1st…
    biar masa dan keadaan yang menentukan…

  8. 8 drusoft June 13, 2006 at 2:30 am

    a’ah la..
    aku nak ckp suke makan cekodok jugak mcm aku tadi.
    lupe plak.
    takpe la tunggu cik Ina kasi lagi😛

  9. 9 anasxz June 13, 2006 at 8:24 am

    dinikahi wanita kerana empat perkara..

  10. 10 zaharah June 13, 2006 at 1:31 pm

    ehem..ehem..hi~semoga akan bertemu dengan gadis pilihan hati eh?hehe..

  11. 11 rasso June 13, 2006 at 5:20 pm

    drusoft; ehehehe cengkodok tu tak tahan…
    anasxz; agama, harta, kecantikan, zuriat..
    zaharah; tenQ2…. if ada yang sudi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2006
M T W T F S S
« May   Jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: