JANJI DULU

Pernah berjanji dengan seseorang beberapa minggu yang lepas. Jika kalian membaca entri yang sebelum ini mungkin ada kronologinya pada episod kisah tersebut. Bila semalam jiwa jadi kacau; mungkin akibat serangan pesanan ringkas di telepon genggam. Hakikatnya hari ini baru aku tersentak bahawa itu memang salah aku sebab telah mungkir janji. Aku minta maaf. Lepas ini tak akan buat lagi. Walaupun bukan aku yang memulakan.

Hari ini banyak perkara yang perlu aku selesaikan biar aku sibuk sikit hari ni agar aku boleh melupakan segala yang melanda; 1. dapatkan pengesah dari pengetua kolej: permohonan pelekat kenderaan pelajar perdana, 2. Selesaikan kad ATM Maybank yang hilang entah bila, 3. Tukar minyak hitam skoter e-go, 4. Ambil backpack pinjam dari Liutrawa kat pejabat beliau, 5. Cari tiket untuk ke Ipoh (nak jalan-jalan tenangkan fikiran sebelum cuti tamat).

RASSO: TETAP BERHENTI MENCARI

12 Responses to “JANJI DULU”


  1. 1 dk June 29, 2006 at 10:30 am

    ermmm menarik gambar2nye hehe…. leh tiru. ahaks..

  2. 2 Azreen June 29, 2006 at 10:39 am

    waaa..kolej perdana tu~

    kamEk kolejTR jek😦
    lagipon, takleh bwk kenderaan lg😛

  3. 3 rasso June 29, 2006 at 12:19 pm

    dk; tirulah… tp gambo artistik tu jangan lah ko wat plak… nanti terpaksa warnakan seluruh badan dengan warna itam or putih… uhuhu tu budak Lim Kok Wing yang buat persembahan masa Architectural Workshop kat UTM tempoh hari… uhuhu aku memang suka dengan persembahan mereka…

    Azreen; saya dok kolej KTDI aka tun dr ismail…
    alu pandei kelakar sarawak…
    sikpe… leh jalan kaki…

  4. 4 iwan June 29, 2006 at 6:06 pm

    reply to this:
    http://www.faiyun.com/blog/2006/06/29/demi-cabaran/#comment-345

    >> rasso,
    apa SIKON tu?
    sukun aku tau lah… hehe

  5. 5 V2 June 29, 2006 at 11:03 pm

    olympiarch ni ape ek sbananya..konfius pule aku..

  6. 6 zaharah June 29, 2006 at 11:32 pm

    tenang kan fikiran oke! ey nak g ipoh? kat mane tue?selamat datang ke ipoh ye!hehee..

  7. 7 rasso June 30, 2006 at 12:19 am

    gi Ipoh tak confirm lagi… tengah istikarah lagi…
    sbb saudara nak register UTM sabtu ni.. so kene tolong sikit…
    nampaknya kene tangguh lagi…

  8. 8 -gg- June 30, 2006 at 12:47 am

    Len kali kne le ingt, kalo bjnji wajib dtepati. Bydway, Pirates of caribbean 13 july! Heehee..sje je nk inform *wink*
    -jg dirik:)-

  9. 9 anasxz June 30, 2006 at 1:13 am

    I’m a creative thinker.. seorang pemikir yang kreatif.

    gambar yang kedua tu tengah wat pentomen ke?

  10. 10 rasso June 30, 2006 at 1:52 am

    -gg-; memang dah mungkir… rasa berdosa sangat… sebab tu jiwa kacau…nak inform ke nak minta belanja??? ehehehe… lgpn time ya kmk praktikal… maybe sik dok ktdi lg..

    anasxz; Frasa yg lazim digunakan oleh para akitek.. tu persembahan artistik.. musix pergerakan badan … persembahan lebih kepada seni…

  11. 12 rasso July 1, 2006 at 8:02 pm

    anasxz…

    “I’m creative thinker”
    lazim budak2 architecture lebih sinonim ngan frasa ni… faham je lah…sbb merk design umh..bangunann… dan mcm2 lagi… ehehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2006
M T W T F S S
« May   Jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: