ARGENTINA TEWAS

Secara realitinya, aku bukanlah seorang pemain bola apatah lagi untuk bermain bola. Jika disuruh bermain bola sudah pasti aku akan menolak mentah-mentah. Kesimpulannya aku ni kaki bangku. Sebab bola tiada daya tarikan bagiku. Tidak pula pada komputer dengan internetnya, kamera dslr dengan subjeknya yang pelbagai dari aspek manusia ke objek yang makro dan benda-benda yang abstrak dalam kontek seni, pencahayaan dan sebagainya. Pun begitu, minat untuk menonton siaran bola itu tetap ada. Pabila minat untuk menonton tu ada sudah pasti rasa berdebar, suspen, kuciwa dan gumbira terselah selepas menonton. Arakian, disebabkan pasukan fevrut ku Argentina tewas pada perlawanan sebentar (4-2) tadi dalam sepakan penalti. Lalu aku tulis rasa kuciwa ku ini.

Harap kalian bukan penyokong Jermen…


RASSO: TAK MAIN BOLA

p.s. Esok pagi saudara dari Sarawak datang ke Johor; Kene ambil kat lapangan terbang.

6 Responses to “ARGENTINA TEWAS”


  1. 1 AyAres151 July 1, 2006 at 10:12 am

    yahoooo…german menangggggg…. zila akan belanja ese… zila penyokong argentina macm ekau..hehehe

  2. 2 anasxz July 1, 2006 at 10:44 am

    tidak menyokong mana-mana pasukan
    minat untuk menonton juga tiada
    seratus peratus kaku bangku
    secara fantasinya, Game FIFA 06 memang minat.

    takziah la rasso :))

  3. 3 novatech July 1, 2006 at 12:04 pm

    aku rasa nak sepak pengadil daripada rasa nak sepak bola time menonton perlawanan semalam.. grr!! walaupun aku ni penyokong kuak german..tapi aku rasa argentina berkemungkinan menang kalau pengadil tak bengong!! ape ape pun itulah bola..ia bulat dan tidak mudah diramal🙂

  4. 4 -gg- July 1, 2006 at 11:55 pm

    Yeye! Argentina kalah..German menang..yeahaa! Hehe~
    Ske tgk pmain bola yg -kiut- pandai men bola. Ngeh2!

  5. 5 ise July 2, 2006 at 5:15 pm

    sokong Portugal laa pla..hehehehe..

  6. 6 iwan July 3, 2006 at 7:31 am

    reply to this comment

    >> rasso,
    ya, mereka adalah org yg sama.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2006
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: