AKU DISELIA

Hari ini aku diselia oleh penyeliaku. Semalam semasa pertemuan aku ngan beliau katanya esok. Bukan main panik bila terima panggilan pada telefon genggam ku. Rancangan mengajarku pada masa terakhir terpaksa ku koyakkan. Dalam tempoh 15 minit aku sempat siapkan rancangan mengajar yang baru walaupun tidak sempurna. ABM langsung tak sempat nak buat. Bukan main panik aku dibuatnya tadi. Habis pen, kertas berjatuhan di lantai bilik guru bila penyeliaku sampai. Itupun dah tak tentu. “Ketaq” kata orang Kedah.

RASSO: 5 lagi seliaan

2 Responses to “AKU DISELIA”


  1. 1 dk July 28, 2006 at 8:34 pm

    fuhhhh kena ada script gak ke nak ngajar???

  2. 2 azhar September 3, 2007 at 2:34 am

    okey ler dia bagtau nak datang selia awal2….aku dulu lagi 10 minit kelas nak stat, baru di kol bagtau nak selia…5 kali beb aku diselia cam tu…10 minit lagi kelas nak stat, apa lagi yang boleh dibuat…nak tulis objektif pun rasanya tak sempat…tp aku ni jenis org yang prepare awal2… engko aku tatau la…haha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




July 2006
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: