RELIEF CLASS

Cikgu….!!! masuk lah kelas kiteorang……

Huh.. hari tu aku kene masuk satu kelas untuk relief… Keluar je dari kelas tu bile lonceng berbunyi aku pun keluar dengan jalan yang kontrol tahap gaban; aku lalu pada satu kelas sebelah kelas yang aku relief tadi…. jeritan budak tu membuat aku tak tentu je bila lalu depan kelas mereka. Tu lah hakikat bile kene urat budak form 4… wekkk perasannye aku..

Itulah, bila jadi guru pelatih; macam-macam kerja kene buat. Dari tukang sapu kelas bile kelas kotor, sampailah kerja kutip sampah. Belum lagi bila masuk kelas lepas rehat macam-macam hal berlaku… “Teruskan perjuangan..” Aku.

13 Responses to “RELIEF CLASS”


  1. 1 nashrex August 10, 2006 at 3:38 pm

    beshnyer jadi guru ek

  2. 2 dk August 10, 2006 at 4:04 pm

    haah mesti ada murid yg comel2 heheheh

  3. 3 rasso August 10, 2006 at 6:55 pm

    nashrex; i’m not born to be a best guru..😀

    dk; mestilah…

  4. 4 dk August 10, 2006 at 10:41 pm

    mestilah je? ko x ngayat? lalalala

  5. 5 rasso August 11, 2006 at 12:34 am

    dk; Ngayat tu aku tak reti..
    kan hari tu ko nak ajar aku..
    pe lagi.. ajar lah…
    ekekeke…

  6. 6 CypherHackz August 12, 2006 at 9:05 am

    hak3. kau ngajar ape ek kat sana?

  7. 8 rinnchan August 13, 2006 at 1:18 pm

    ngajo IT ke ?????? nengok gambo tu sume student pompuan jer. Kene girls school ke ?

  8. 9 rasso August 14, 2006 at 6:23 am

    CypherHackz & mohdismail; Aku ajar PI ler.. ekekekeke

    kak rin; Tekaan kak Rin pun silap… ekekekeke skolah campur… tu gambo masa aktiviti ko-Q kat sekolah.. budak-budak kelab komputer.. ehehehe

    p.s.;sori lewat reply.. baru balik dari kuala terengganu…

  9. 10 zac August 14, 2006 at 3:00 pm

    Oooo..cikgu rupanya..!! ingat gak ngusik cikgu pelatih masa sekolah2 dulu. Merah muka dia.. ekeke!!

  10. 11 Tok Rimau August 14, 2006 at 5:02 pm

    Masa relief, ajak la mereka tengok blog Tok. Ajar mereka mengarang komen.

  11. 12 rasso August 14, 2006 at 7:06 pm

    zac; Cikgu in progress… jangan diusik… uji boleh…

    Tok Rimau; Boleh je….itupun andaikata dalam kelas ada tenet leh lah ajar mereka mencoret dalam blog…

  12. 13 -h0ney gG- August 29, 2006 at 9:32 am

    hey..dah ada peluang..usha2 la..hehe..untung2 stdnt ya ada kakak, leh sangkut:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2006
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: