GADIS MELAYU

Minggu lepas jumpe Tok Rimau di bilik beliau. Itu pun atas urusan perniagaan (cewah). Jumpe beliau pun nak beli buku Ayah Kita Bos dan Jongkang-Jongket. Ini pun boleh dikatakan urusniaga perniagaan atau jual beli. Sebab seorang teman forumer di komuniti lain berkenan dengan buku tersebut. Jadi saya tolonglah belikan untuk beliau.

Ketika bertemu tu pun banyak perihal yang dibicarakan. Dari isu semasa kampus sampailah pasal gambar atau fotografi. Lan, apasal pelik sangat ko bergambar sendiri tu. Tok Rimau. Owh yang dalam flickr tu ek. Tu pose sendiri, konon nak buat gambo macam dalam white studio. Aku. Ada gambo tu macam cover album Jamal Abdilah. Tok Rimau. Hahahaa. Aku.

Sebenarnya aku tidak tahu gambar yang mana satu yang dimaksudkan oleh beliau. Aku just meng’iya’kan je. Tapi, bila dah balik rumah baru semalam aku tengok kat flickr lalu aku edit semula gambar tu. Tambah text; GADIS MELAYU; ikut cadangan Tok Rimau dalam komentar beliau pada gambar tersebut.
Adakah aku model cover album ittew?

10 Responses to “GADIS MELAYU”


  1. 1 dk October 13, 2006 at 4:53 am

    hehehe..
    ada gaya..
    mutu
    dan keunggulan..

  2. 2 nashrex October 13, 2006 at 4:59 am

    kalau ko ada model budak kecik ke kat situ.. letak blah kanan.. lagi karen~

  3. 3 rasso October 13, 2006 at 5:12 am

    dk; poyo sikit

    nashrex; hahahaha.. masalahnya aku shot gune timer…
    self-portrait…

  4. 4 azreen October 13, 2006 at 8:33 am

    ‘gadis’ kah anda??
    huhu..

    mcm layak jek kite ada tepi tu :p huhu..

    “siapa bilang azreen fuziani tak menawan!” :))

  5. 5 rasso October 13, 2006 at 2:43 pm

    azreen; saya bukan gadis…ekekeke
    uik.. letak dia?? ermm
    akan dipertimbangkan…

    lalalalala… menawan…😀

  6. 6 cikgu October 13, 2006 at 8:11 pm

    Nice pic…. boleh tahan jugak, rasanya kalo budak shoaw tengok terutama budak tuu… jatuh gak hati dia…

  7. 7 nashrex October 14, 2006 at 5:07 am

    “budak tu” ?
    ehemmmm

  8. 8 rasso October 14, 2006 at 5:16 am

    cikgu; hahahaha… dia ada hati kat saya lagi ke cikgu??
    adui… sampai bile nak meng’single ni….cewah (tiru ayat sms azreen)…

    nashrex; nash…. dua frasa tu sebenarnya membawa maksud yang begitu dalam…. masih menjadi persoalan… mcm episod chenta citer2 korea lah sikit..😀

  9. 9 kerol October 16, 2006 at 12:33 pm

    cam kasanova lak..haha

  10. 10 rasso October 18, 2006 at 5:08 am

    kerol; mcm kasanovi lah… ekekekeke ittew model mahal tu… akakakkaa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2006
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: