JOHOR-MIRI-LIMBANG

Perghhh… penat packing, penat shopping (ekcheli satu menda pun aku tak beli) balik bawa baju tak basuh je… Ehehehe. Al-maklumlah semalam hujan lebat. Serba salah aku nak membasuh baju. Takut tak sempat nak kering hari ni. So, semalam keputusan tidak membasuh baju itu adalah tepat.

Apapun, jap lagi aku nak gi airport. Harap incik AyAres leh menghantar aku ke airport. Aku tak suke sebenarnya naik flight ni. Cepat pening dan meloyakan. Tapi aku kene balik juga hari ni kalau tidak burn lah tiket aku tu…

Selamat semua… doakan aku selamat sampai dan kembali.

4 Responses to “JOHOR-MIRI-LIMBANG”


  1. 1 kerol October 16, 2006 at 1:13 pm

    selamat sampai dan selamat kembali dengan makanana dan barang2 sane…amin..
    hehe

  2. 2 rasso October 18, 2006 at 10:00 am

    thax incik kerol…
    ko pun sama… jangan raya sakan…
    lepas raya ko kene tempul final xm plak…
    kui kui kui…..

  3. 3 gg October 19, 2006 at 2:23 pm

    Salam lebaran buat abg Lan..
    Awal alu jak fly..Mek balit kch on 20th..cant wait to be home!!
    Hehehe..by da way..majlis sungkey MASA ya alhamdulillah bjalan lancar..walopun ada ckit kamboh awl2..hehe
    OK.take k.
    Dun 4get to smile!

  4. 4 rasso October 19, 2006 at 4:02 pm

    gg; Thax gg…
    huhuhuhu jangan lah jeles…. alalalalala….
    bagus lah majlis ya berjalan dengan lancar….
    ermm… ble balik JB agik??
    maybe kamek turun kuching raya tok…
    nak gi umah…mun sik de aral melintang lah….

    Smile 2u2…😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




October 2006
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: