Rasanya Begitu Nikmat Rasa NAK Lagi

 

Kadang-kadang apa yang dicari itu tidak selalunya kita akan dapat. Malahan untuk merasanya apatah lagi. Hanya masa dan keadaan saja yang dapat menentukan itu semua. Itupun kalau si dia tahu bagaimana melakukannya.

Manusia kan punya bagai ragam. Ada yang tahu dan ada yang tidak tahu langsung. Lantaran beza agama memungkinkan itu semua berlaku. Kadang-kadang orang yang punya ilmu juga tidak mampu menahan godaan itu. Aku sendiri kalau diperlakukan begitu mungkin sendiri akan hanyut. Tapi pada saat itu saja.

Arghhh.. itu tipu. Bukan saat itu saja. Hingga hari ini aku masih teringat dan terbayang-bayang suara manis dan gerak tari badan itu.

Sebenarnya, bibirku sudah basah oleh lidah itu.

7 Responses to “Rasanya Begitu Nikmat Rasa NAK Lagi”


  1. 1 dk November 11, 2006 at 12:38 pm

    hhahahahha…
    simbolik betul ayat last tu..
    telah basah bibir ku…
    apa kena mengena? :p

  2. 2 aman November 11, 2006 at 12:48 pm

    hehehe..jangan fikir lain dk…

  3. 3 rasso November 11, 2006 at 1:01 pm

    dk; hanya aku je yg tau…😀
    adalah…

    aman; dk tak nak meneka tu…??
    suker fikir mcm2

  4. 4 novatech November 11, 2006 at 10:24 pm

    pening aku baca *_*
    apo hal sebenornya yg nikmat sampai nak lagi tu??
    cam iklan eskrem je hak hak hak!!

  5. 5 rasso November 12, 2006 at 4:56 pm

    novatech; hahahaha
    usah ko ngerti..
    mungkin ko belum cukup umur utk faham😛
    jgn mare…😀

  6. 6 shutterspeaks November 22, 2006 at 12:12 am

    sukar utk tak fikir bukan2 hehe. hanya kau, tuhan dan orang2 yang dah tahu je tahu apa maksud kau.

    p/s: ternyata dari dalam pejabat sahaja tak boleh access web ni

  7. 7 rasso November 22, 2006 at 8:27 am

    bro shutterspeaks; tul tu…mungkin blog ini ada unsur sbb ittew pejabat bro tidak membenarkannya untuk diakses.. tak gitu bro?? ekekeke


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: